Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

VIDEO Pogledajte jedan od najvećih promašaja Cristiana Ronalda, nije zabio s tri metra

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.04.2021.
u 17:49

Cristiano Ronaldo s tri metra pogodio je vratnicu. Srećom po njega, odbijenu loptu u gol je pospremio Morata.

Nogometaši Juventusa učvrstili su se na trećem mjestu ljestvice talijanskog prvenstva 3-1 (2-0) domaćom pobjedom protiv Genoe u susretu 30. kola.

Juventus je poveo lijepim udarcem Kuluševskog (4) u samom otvaranju utakmice, a na 2-0 povisio je Morata (22) iz protunapada sredinom prvog dijela i velikog promašaja Cristiana Ronalda koji je s tri metra pogodio vratnicu. Bio je to jedan od najvećih promašaja u karijeri slavnog Portugalca, a možete ga pogledati OVDJE.

Nadu u pozitivan rezultat Genoi početkom nastavka vratio je Scamacca (49), no McKennie (70) nakon izbjegnutog zaleđa pogodio za konačnih 3-1. Milan Badelj odigrao je čitavu utakmicu, dok je Marko Pjaca igrao drugo poluvrijeme za Genou koja je ostala 13. sa 32 boda. 

Treći Juventus sada ima 62 boda, jedan manje od drugog Milana, a tri više od četvrtog Napolija koji je kao gost svladao Sampdoriju sa 2-0 (1-0).

Pobjedu Napoliju osigurali su Ruiz (35) i Osimhen (87). Sampdoria je ostala 10. sa 36 bodova.

Važnu pobjedu u gostima ostvario je i Lazio koji je sa 1-0 (0-0) nadigrao Veronu koju vodi Ivan Jurić. Jedini gol na utakmici postigao je Milinković-Savić u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Šesti Lazio sada ima 55 bodova, dok je osma Verona, za koju je Nikola Kalinić igrao od 85. minute, ostala na 41.

Ranije u nedjelju je vodeći Inter s minimalnih 1-0 (0-0) kao domaćin svladao Cagliari. Gol vrijedan tri boda postigao je Darmian (77) na dodavanje Hakimija.

Inter, za koji je Marcelo Brozović odigrao čitav susret, a Ivan Perišić nije ulazio u igru, sada ima 74 boda, 11 više od drugog Milana, dok je Cagliari ostao u zoni ispadanja, 18. sa 22 boda, pet manje od 17. Torina.

Prvi gol Tibora Halilovića za Heerenveen

Hrvatski veznjak Tibor Halilović (25) postigao je svoj prvi pogodak za Heerenveen, u koji je stigao u siječnju iz Rijeke, u 2-0 (0-0) gosatujućoj pobjedi kod Groningena u susretu 29. kola nizozemskog prvenstva.

Halilović je potvrdio pobjedu svog sastava golom za 2-0 u 86. minuti.

Heerenveen je 10. na ljestvici sa 37 bodova, devet manje ofd šestog Groningena.

Na vrhu je Ajax sa 69 bodova, osam više uz dvije utakmice manje od drugog PSV-a iz Eindhovena.

Treći uzastopni poraz Bordeauxa

Nogometaši Saint-Etiennea svladali su Bordeaux s uvjerljivih 4-1 (2-1) u utakmici 32. kola francuskog prvenstva.

Trostruki strijelac za pobjednike bio je Tunižanin Khazri (19-11m, 23, 72-11m), a jedan je pogodak postigao Zaydou Youssouf (81). Korejac Hwang je doveo Bordeaux u vodstvo s bijele točke u 9. minuti.

Toma Bašić je za goste odigrao cijelu utakmicu. Bordeaux je doživio treći uzastopni poraz te šesti u zadnjih sedam prvenstvenih kola. Sa 36 bodova je na 15. mjestu i samo šest bodova udaljen od opasne zone. Saint-Etienne je s 39 bodova na 13. poziciji.

Četiri pogotka postigli su i nogometaši Lensa u pobjedi 4-1 nad Lorientom. Kakuta (16-11m), Jean (39), Kalimuendo (55) i Banza (88-11m) bili su strijelci za domaće, a poraz Lorienta ublažio je Moffi (29).

Rennesu je domaću pobjedu 1-0 nad Nantesom donio Terrier (52).

Nogometaši Nice i Reimsa odigrali su bez pogodaka, a po bod su osvojili Brest i NImes odigravši 1-1. Chardonnet (26) je postigao pogodak za Brest, a Kone (11) je bio strijelac za Nimes

Vodeći Lille ima 69 bodova, tri više od drugoplasiranog PSG-a. Monaco je treći sa 62 boda uz utakmicu manje, a Lyon je iz 31 nastupa sakupio 61 bod.

U ovom trenutku Nimes s 30 bodova drži poziciju koja vodi u doigravanje za opstanak u Le Championnatu, dok Nantes (28) i Dijon (15) ispadaju. No, do kraja je ostalo još šest kola.

Schalke došao do druge pobjede u sezoni

Nogometaši Schalkea svladali su Augsburg s 1-0 (1-0) u nedjeljnoj utakmici 28. kola njemačkog prvenstva i tako stigli do svoje druge pobjede u ovoj sezoni Bundeslige.

Pobjednički pogodak postigao je Suat Serdar u 4. minuti.

Schalke je s 13 bodova uvjerljivo zadnji s deset bodova zaostatka za predzadnjim Koelnom, a ima i utakmicu više. Augsburg je s 32 boda na 11. poziciji.

Vodeći Bayern ima 65 bodova, pet više od drugoplasiranog RB Leipziga, a do kraja prvenstva ostalo je još šest kola.

West Ham - Leicester 3-2

Nogometaši West Ham Uniteda vratili su se na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva 3-2 (2-0) domaćom pobjedom protiv trećeplasiranog Leicester Cityja u susretu 31. kola.

West Ham je poveo 2-0 u prvom poluvremenu s dva gola Lingarda (29, 44), a nakon što je Bowen (48) početkom nastavka lijepu akciju okrunio golom za 3-0 činilo se kako je pitanje pobjednika odlučeno. No, Iheanacho (70) je nakon velike pogreške domaće obrane prvo smanjio na 3-1, da bi isti igrač svojim drugim golom početkom sudačke nadoknade u potpunosti vratio svou momčad u igru. Ipak, do kraja dvoboja Leicester nije uspio postići i treći pogodak.

Četvrti West Ham sada ima 55 bodova, samo jedan manje od trećeg Leicestera, a jedan više od petog Chelseaja. Na čelu je Manchester City sa 74 boda i utakmicom više, drugi je Manchester United, koji od 17.30 sati gostuje kod Tottenham Hotspura, sa 60 bodova.

Ranije u nedjelju je važne bodove u borbi za ostanak osvojio Newcastle United koji je kao gost preokretom svladao Burnley sa 2-1 (0-1). Domaće je u vodstvo doveo Vydra (18), a u drugom poluvremenu su Murphy (60) i Saint-Maximin (65) kreirali preokret.

Newcastle je ostao 17., ali sada ima 32 boda, šest više uz utakmicu manje od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja. Burnley je ostao 15. sa 33 boda, jednim više od 16. Brightona i 17. Newcastlea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije