Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO RASPOLOŽEN

VIDEO Novak uletio među Hrvate pa napravio šou: 'Čekam poziv, osijedit ću'

Wimbledon
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.07.2021.
u 11:08

Intervju Nikole Mektića i Mate Pavića koji su davali reporteru Sport Kluba Nevenu Cvijanovića prekinuo je srpski tenisač Novak Đoković.

U susretu 2. kola hrvatski par Nikola Mektić i Mate Pavić svladali su Australce Alexa De Minaura i Matta Reida rezultatom 6:2, 6:4. Naravno, naši su momci nakon meča bili sjajno raspoloženi, a čini se kako oni nisu bili jedini.

Naime, intervju Nikole Mektića i Mate Pavića koji su davali reporteru Sport Kluba Nevenu Cvijanovića prekinuo je srpski tenisač Novak Đoković. 

- Evo napokon da imate pravu konferenciju. Koja vam je tajna uspjeha? Izgubili ste samo dva meča? Kada mislite mene zvati? Pa osijedit ću dok dočekam da me Pavić pozove! Možda dočekam s tobom Mektiću da odigram neki... - započeo je Novak s 'rešetanjem' pitanjima  i zanimljivim ponudama, a nitko nije skidao osmijeh s lica u ovom zabavnom razgovoru.

- Ja ne znam razumiju li ljudi da imamo tri broja jedan iz dvije ovako male zemlje u ovako globalnom sportu - rekao je Novak pa se našalio:

- Je li vam čaša crvenog vina tajna uspjeha?

Cijeli video možete pogledati OVDJE.

Komentara 9

DU
Deleted user
22:03 03.07.2021.

Novak je nas! Pravi Hrvat!

SL
slavenZadravec
11:50 03.07.2021.

Novak upada na konferencije samo prijateljima; dakle, veliko priznanje

EL
EldersWisdom
12:17 03.07.2021.

Sta je to "šou"? Molio bih Vuka Stefanovica Karadzica da objasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije