Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZNALI ODGOVOR

VIDEO Novak i Jelena Đoković postali glavna tema hrvatske Potjere. Uključio se i Ljubičić

Beograd: Novak Đoković Fondacija organizirala susret s poznatim govornikom dr. Gaborom Mateom
Foto: Antonio Ahel
1/3
15.02.2024.
u 09:41

Dean Kotiga propustio je odgovoriti na pitanje, a natjecatelji raspravljali je li u pitanju neki hrvatski tenisač. Nakon dogovora odgovorili su Ivan Ljubičić

Zanimljiva situacija dogodila se u novoj epizodi kviza Potjera u srijedu, a na nju su reagirali Novak Đoković i hrvatska teniska legenda Ivan Ljubičić.

Pitanje u samoj završnici igre bilo je: "Za kojeg se tenisača 2014. godine udala Jelena Ristić?" Zanimljivo je bilo to što je očito lovca, ali i natjecatelje u potpunosti zbunilo njeno prezime. 

Dean Kotiga propustio je odgovoriti na pitanje, a natjecatelji raspravljali je li u pitanju neki hrvatski tenisač. Nakon dogovora odgovorili su Ivan Ljubičić.

VEZANI ČLANCI:

Kada je voditelj otkrio da je riječ o Novaku Đokoviću svi su uzdahnuli, šokirani činjenicom da su propustili ovaj odgovor. Na Instagramu je snimku objavio Ljubičić, a Đoković mu je odgovorio: "Auuuu! Pa kako to nisu znali."

VIDEO Đoković oduševio gospodskom gestom prema hrvatskom tenisaču: 'Želim biti u njegovom kutu'

Komentara 5

Avatar volim fritule
volim fritule
10:37 15.02.2024.

trebalo je pitanje postaviti koliko je vremena Đoković proveo u podrumu tjekom višegodišnjeg rata u srbiji A 2 minuta, B 6 , C 11, D 25 minuta

Avatar rubinet
rubinet
14:18 15.02.2024.

Svako malo, i na Potjeri i na Milijunašu , postavljaju ovakova pitanja.Za nas potpuno nevažna.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:58 15.02.2024.

Divan članak! Za svaku pohvalu! Čitaoci obožavaju ovakve vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije