Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA CIFRA

Novak Đoković prodao luksuzni stan u Beogradu. Zaradio je novac od kojeg se mnogi hvataju za glavu

Australian Open
CIRO DE LUCA/REUTERS
14.02.2024.
u 12:54

Prošle godine Đoković je pobijedio na brojnim turnirima, a to mu je donijelo ukupno 15.936.097 dolara. Đoković je dosad u karijeri zaradio 180.643.353 dolara, i to samo od turnirskih naslova.

Najbolji tenisač današnjice Novak Đoković prodao je luksuzni stan u Novom Beogradu, saznao je srpski portal Kurir. Stan se nalazi u elitnom naselju u glavnom gradu Srbije, a kupio ga je još 2018. godine. Penthouse zauzima 250 kvadratnih metara i Novak ga je platio 545 tisuća eura, a sada ga je prodao za milijun eura. 

GALERIJA Sin kuhara i konobarice deklasirao je Đokovića u Australiji

Australian Open
1/12

Luksuzno izdanje se nalazi na posljednjem katu tzv. 'pametne zgrade', a u njemu se nalaze tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije garderobe, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja. To je svakako odličan poslovni potez slavnog tenisača koji svake godine ruši nove rekorde na teniskim terenima. 

Prošle godine Đoković je pobijedio na brojnim turnirima, a to mu je donijelo ukupno 15.936.097 dolara. Đoković je dosad u karijeri zaradio 180.643.353 dolara, i to samo od turnirskih naslova.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Đoković u svojem vlasništvu ima i nekoliko nekretnina, između ostalog dva stana u New Yorku, vilu u španjolskoj Marbelli, kao i veliko imanje u Beogradu. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
19:47 14.02.2024.

Jel budu ovi jednog dana shvatili da civilizaciju ne zanimaju ti njihovi idoli iz zemalja trečeg svijeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije