Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI OSTALI U ČUDU

VIDEO Nevjerojatna scena! Gledatelj ušetao na travnjak i igraču ukrao skupu opremu

Foto: Reuters
1/4
09.07.2021.
u 23:20

Gurnup je ruku u torbu i izvadio prvo do čega je došao, potpuno mirno. I jednako mirno odšetao dalje.

Golf djeluje kao sport za elitu i često takav dojam ima svoje temelje, no ono što se dogodilo u Škotskoj tijekom turnira na kojem su nastupali najbolji igrači svijeta, poljuljalo je te iste temelje.

Naime, Rory McIlory se pripremao za nastup kad je jedan od gledatelja došao do njegove torbe i ukrao mu palicu, koju je htio koristiti na prvoj rupi prije igre s najboljim golferom svijeta Jonom Rahmom.

Doslovno se ušetao, gurnuo ruku u torbu i uzeo palicu, koja mu je prvotno iskliznula, da bi se zatim okrenuo i ponovno je uzeo. Htio je tom nonšalancijom ostaviti dojam kao da se ne događa ništa čudno, ali nije uspio, osiguranje ga je sustiglo i riješilo problem.

Takve profesionalne palice koštaju i do tisuću američkih dolara, što je oko 6300 kuna.

 

 

 

Nažalost po igrača iz Sjeverne Irske, njegov nastup bio je podosta loš, možda baš zbog incidenta. Kojeg je kasnije kratko komentirao.

- Svi ste vidjeli što se dogodilo. Srećom, riješilo se na dobar način - izjavio je McIlroy, koji od 2014. čeka pobjedu na nekom od glavnih turnira.

Najzanimljivije od svega, ovo je bio prvi turnir više klase u Europi otkako traje pandemija koronavirusa na kojem su dozvoljeni gledatelji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
01:02 10.07.2021.

Najskuplje golf " palice su oko $180.000, naravno nemaju svi profesionalci takve, ali uglavnom svi u top 100 imaju palice od bar $50.000. Ne znam od kud vam podatak o vrhunskim palicama za $1000.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije