Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNI STAVOVI

Beusan: Ako sudac nije poštovao VAR, onda ga treba brisati s liste. Penal nije postojao

09.07.2021.
u 17:04

- Da je sudac prekinuo igru zbog druge lopte, do priče o tom spornom jedanaestercu vjerojatno ne bi i ni došlo.

Ključne riječi

Komentara 9

SE
Serđo23
17:08 09.07.2021.

Isto kao Eurosong ,samo je pozornica puno veća ! Namještaljka za najbogatije !

NO
Noštromo
20:35 09.07.2021.

Gospoda iz VAR sobe su bili svjesni da penala nije bilo, ali su odlučili kako jesu. Da je bila Italia umjesto Danske sumnjam da bi penal bio.

MG
mirodurat@gmail.com
22:45 09.07.2021.

Ej moj Mateo moj Dubrovcanine,ja imam toliko godina da se sjecam Engleska Zapadna Njemacka 1966 finale Italija Jugoslavija 1968 isti sudac Svicarac.Velike Nacije uvjk su faforizovane, i tu im nitko nemoze nista.Posto zivim u Norveskoj i imam priliku gledati Svedskuku televiziju pa cak poznati sudacSvenson kaze da penala za Engleze nije bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije