Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FERNANDO SANTOS

VIDEO Nevjerojatna pressica izbornika Poljske. Brisao je nos majicom, kolutao očima i zijevao

Poljski nogometni Savez
10.09.2023.
u 09:55

Portugalski trener priredio je medijima zbilja neobično druženje prije dvoboja u Tirani s Albancima

Dan uoči susreta Poljske i Albanije u Tirani u sklopu kvalifikacija za europsko prvenstvo 2024. održana je neobična press konferencija poljskog izbornika Fernanda Santosa. Portuglac je na pressici djelovao potpuno nezainteresirano, što je pokazao svojim grimasama kojima je pokazivao nezadovoljstvo.

VEZANI ČLANCI:

Novinari smatraju da mu više nije stalo do tog posla, i da je svjestan da mu se kraj na klupi bliži pa se stoga ponašao neprofesionalno jer zna da mu se bliži kraj na klupi Poljske. 

Santos je u cijelom tom cirkusu kolutao očima, stavljao ruke na glavu, pokazivao na sat prevoditeljici i navodio je da skrati konferenciju, a u jednom trenutku je uhvaćen kako briše nos majicom. 

Komentara 2

T2
Tomo_20
13:17 10.09.2023.

Normalna reakcija poslje smrkanja;))))

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
12:40 10.09.2023.

Dan tmuran, a ja mamuran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije