Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludnica u madridu

VIDEO Neviđena drama u Ligi prvaka: Francuz svirao kraj utakmice pa dosudio penal za Atletico

Champions League - Group B - Atletico Madrid v Bayer Leverkusen
SUSANA VERA/REUTERS
27.10.2022.
u 08:14

Momčad Diega Simeonea je propustio veliku priliku za prolazak u osminu finala Lige prvaka poslije nevjerojatne završnice.

Neviđena drama odvijala se u završnici utakmice Atletico - Bayer (2:2) u kojoj se španjolski velikan oprostio od Lige prvaka i natjecanje će nastaviti u Europskoj ligi. 

U vrlo bitnom susretu za Atletico dosuđen je kazneni udarac pri intervenciji VAR-a i to nakon isteka sudačke nadoknade, što je pravi raritet od kada je tehnologija uvedena.

Glavni sudac Clement Turpin je pogledao snimku i zaključio kako ima elemenata za penal pa je pokazao na bijelu točku. Ipak, sjajni vratar Hradecky je obranio udarac Carrasca, dok je zatim Saul pogodio gredu. 

Dramatično je tako bilo na Wandi, kada su dobili penal rezultat je bio 2:2. a Atletico je propustio nevjerojatnu šansu za plasman u osminu finala. 

Kako je to sve izgledalo, pogledajte OVDJE

Standings provided by Sofascore
 

>> Izjave igrača Dinama pogledajte u videu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije