Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN GAF

VIDEO Najbizarniji pogodak godine dogodio se u Hrvatskoj. Mladi vratar je zaboravio pravila

MaxSport screenshot
19.11.2023.
u 17:24

Vukelić je odlično ispratio udarac iz slobodnjaka pa napravio veliku pogrešku koja je njegovu ekipu koštala vrijedna tri boda. Zaboravio je da mu je lopta u rukama završila direktno iz izvedenog slobodnog udarca pa ju je spustio u peterac i htio ispucati...

BSK iz Bijelog Brda imao je u rukama veliku pobjedu na teškom gostovanju u Zmijavcima kod Croatije gdje su vladali gotovo nemogući uvjeti zbog travnjaka koji je bio u katastrofalnom stanju. Međutim, dogodila se nevjerojatna pogreška gostujućeg golmana, mladog Aleksandra Vukelića (18).

GALERIJA Armenci se odrekli dijela karata. Više za hrvatske navijače 

1/48

Vukelić je odlično ispratio udarac iz slobodnjaka pa napravio veliku pogrešku koja je njegovu ekipu koštala vrijedna tri boda. Zaboravio je da mu je lopta u rukama završila direktno iz izvedenog slobodnog udarca pa ju je spustio u peterac i htio degažirati prema naprijed. 

VEZANI ČLANCI:

Ispred njega je  vrebao Tomislav Gudelj koji je ispratio akciju do kraja, oteo loptu i onda poentirao. Mladi vratar se bunio kod suca, ali ubrzo je shvatio kakvu je pogrešku napravio.

Video možete pogledati OVDJE

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
06:52 20.11.2023.

Ako je od mladog pravog hrvata dobro je i niš neoćekivano.

CU
Cuturas
12:58 20.11.2023.

Sad se naučili,od sada samo boksa ili izbacuje u golaut izgleda da su i neki poznatiji golmani prošli tu školu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije