Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI GIGANT

VIDEO Nogometaši Osijeka odali počast Gradu heroju i zapalili svijeće kod simbola Domovinskog rata

Osijek: Igrači NK Osijek kod Crvenog fiće na Vukovarskoj ulici zapalili su svijeće
Borna Jaksic/PIXSELL
17.11.2023.
u 20:50

Nakon što su to paljenjem svijeća napravili hrvatski reprezentativci, to su danas učinili i nogometaši slavonskog prvoligaša Osijeka.

Sutra se u cijeloj Hrvatskoj obilježava Dan sjećanja na sve žrtve Vukovara i Škabrnje, diljem zemlje odat će se počast svim braniteljima, ubijenim i nestalim osobama. Nakon što su to paljenjem svijeća napravili hrvatski reprezentativci, to su danas učinili i nogometaši slavonskog prvoligaša Osijeka. 

Delegacija hrvatskog velikana zapalila je svijeće pokraj legendarnog crvenog fiće, koji je jedan od simbola Domovinskog rata. Od igrača delegaciju su činili kapetan Vedran Jugović, Darko Nejašmić te Filip Živković.

VEZANI ČLANCI:

Inače, momčad Zorana Zekića nalazi se u rezultatskoj krizi nakon što su izgubili od Gorice i Hajduka te odigrali samo neriješeno protiv Lokomotive na domaćoj Opus Areni. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije