Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS JE NAŠA FEŠTA...

VIDEO Na Rivi slavilo 30.000 ljudi, navijači se popeli na autobus s igračima Hajduka

Tisuće navijača na rivi dočekalo  igrače Hajduka s trofejem Kupa
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/14
27.05.2022.
u 00:03

Malo tko se mogao nadati da će razdragana masa pohrliti prema istom tom autobusu pa se krenuti penjati na njega te se zapravo pridružiti slavlju. Ne kaže se bez razloga u Splitu da je to najluđi grad na svijetu.

Navijači Hajduka okupili su se na splitskim ulicama i čekali igrače da se pojave na proslavi u čast osvojenog Kupa nakon maestralne predstave protiv Rijeke (3:1) u finalu. A kad su se pojavili igrači, tad je i krenulo "ono pravo", emocije su učinile svoje i njima i okupljenima.

Kao što je to tradicija, poseban autobus išao je kroz gomilu. Ali, malo tko se mogao nadati da će razdragana masa pohrliti prema istom tom autobusu pa se krenuti penjati na njega te se zapravo pridružiti slavlju. Ne kaže se bez razloga u Splitu da je to najluđi grad na svijetu.

Baklje, vatromet i velika fešta na Rivi, koja bi mogla potrajati do dugo u noć jer tamo je oko 30.000 ljudi i ne misle kući tako brzo, kao što i kaže popularna pjesma. Slavlje je uveličao i veliki vatromet koji je sve posjetitelje iznenadio. 

d trenera Valdasa Dambrauskasa preko svih igrača do Marka Livaje na kraju i Lovre Kalinića s peharom. U tom trenutku zapalili su sve što su imali zapaliti, a na kraju je i publika završila na pozornici i počeli se grliti. A da bude još više slavljnička atmosfera, pobrinula se gomila pjenušaca koja je dočekala igrače. Isti je taj pjenušac odmah "poletio" u zrak...

>>> Pogledajte atmosferu u Splitu:

 

Ključne riječi

Komentara 19

JO
jovicamod
01:29 27.05.2022.

Hahaha. Kao da smo osvojili ligu prvaka, a ono u ovoliko godina.... Pa, hrvatski kup.

GR
Grgazg
07:43 27.05.2022.

Torcida ne zna prihvatiti poraz. Prihvatiti poraz i čestitati pobjedniku je odličje velikih i jakih. Bravo za Armadu. Tako su i torcidaši trebali napraviti u Zagrebu,a ne svoje nezadovoljstvo rezultatom na utakmici, iskazivati huliganskim napadima.

RA
radolizem
05:05 27.05.2022.

Najbitnije je da su sretni i da se znaju veseliti. To iskreno govorim! Ima vina, ima baljki, noćna temperatura je bila 22 st.C, to je idealno. Utakmica je bila kvalitetna za naše uvjete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije