Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR MIŠKOVIĆ

Predsjednik Rijeke: Žalostan sam, sudac je pokvario derbi. Ono nije bilo za isključenje

Split: Stadion Poljud,  Finale Hrvatskog nogometnog kupa HNK Hajduk - HNK Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
26.05.2022.
u 22:34

Oko sokolovo Marijo Strahonja pohvalio je suca Jovića zbog odluke da kapetanu Rijeke Hrvoju Smolčiću dodijeli drugi žuti karton zbog prekršaja nad Markom Livajom te na taj način potvrdio da se sve odigralo kako je glavni sudac utakmice i vidio.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković imao je svoje viđenje poraza protiv Hajduka (1:3) u finalu Kupa na Poljudu, a tiče se glavnog suca Frana Jovića.

- Žalostan sam jer je sudac pokvario derbi. Bili smo dobri na početku, dobro smo ušli u utakmicu, a onda je greška suca Jovića odlučila susret. Ako je ono za isključenje onda svi moramo dobro razmisliti o svemu - kazao je za Večernji list Mišković pa dodao:

- Žao mi je zbog toga, ali pogledajte snimku i pogledajte je li možda bio prekršaj na našem igraču, a ne na Livaji. Žaloste me i neredi, opet mi je baklja proletjela kraj glave. Besmisleno je da navijači budu ovako blizu jedni drugih. Svejedno je otkud baklje lete.

Oko sokolovo Marijo Strahonja pohvalio je suca Jovića zbog odluke da kapetanu Rijeke Hrvoju Smolčiću dodijeli drugi žuti karton zbog prekršaja nad Markom Livajom te na taj način potvrdio da se sve odigralo kako je glavni sudac utakmice i vidio.

Mišković se osvrnuo pak s pravom na dio oko baklji i navijača jer je policija donijela čudnu odluku smjestiti navijače Rijeke tako blizu domaćim navijačima, umjesto da ih smjesti na južni dio, gdje su inače gosti.

To se opravdalo činjenicom da gledatelji moraju biti na onim sjedalicama za koje su kupili ulaznice, što znači da je i Hajduk kao organizator napravio propust. Srećom, većih incidenata nije bilo, a moglo je...

>>> Pogledajte utrčavanje navijača Hajduka na travnjak Poljuda

Ključne riječi

Komentara 6

RE
RedTree
00:47 27.05.2022.

Stvarno vući igrača na 30 metara od gola, nevjerojatno promašeno! Rijeka u padu forme, naročito bez Vučkića.

BL
blokiran
14:43 27.05.2022.

onda možeš reći i da su sva tri hajdukova gola plod sretnih okolnosti

DU
Deleted user
14:12 27.05.2022.

Sudac je prva dva žuta Rijeci dosudio neorpavdano... Sudac je ubio utakmicu! Na štetu Rijeke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije