Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU

VIDEO Igrači Hajduka prekinuli presicu Dambrauskasa pa slavili s trenerom

Hajduk
Foto: Dea Redžić
1/4
26.05.2022.
u 22:07

Melnjak, Katić, Vuković i Grgić upali su na konferenciju za medije svoga trenera te pjesmom prekinuli njegov monolog.

Hajduk je večeras na Poljudu prekinuo sušu od devet godina. Bijeli su svladali Rijeku s 3:1 i osvojili Kup, prvi trofej od 2013. godine.

Pobjeda u "jadranskom derbiju" izazvala je euforiju na Poljudu, pa su nakon posljednjeg zvižduka suca Frana Jovića tisuće navijača utrčale na travnjak. Vrlo brzo je postalo jasno kako na travnjaku neće biti moguće uručiti pokal i medalje, pa je sve preseljeno u VIP ložu.

A igrači Hajduka nakon susreta spremili su iznenađenja za trenera Valdasa Dambrauskasa. Melnjak, Katić, Vuković i Grgić upali su na konferenciju za medije svoga trenera te pjesmom prekinuli njegov monolog.

Ključne riječi

Komentara 2

PO
Porta
23:21 26.05.2022.

Neka se Hajdukovci vesele.Pozdrav od BBB

Avatar southman
southman
22:24 26.05.2022.

Nevjerojatna utakmica Melnjaka. Šteta da nije zabio i treci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije