Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE JE

VIDEO Modrićeva reakcija nakon skandalozne odluke na štetu Reala pokazuje koliko je velik

Screenshot: X.com
03.03.2024.
u 09:12

Dok je Jude Bellingham, strijelac nesuđenog gola za goste urlao, divljao i skakao, a svi drugi pokušali objasniti sucu da je pogriješio, Modrić je postupio drugačije

Neviđena je bila odluka glavnog suca dvoboja između Valencije i madridskog Reala da u 98. minuti odsvira kraj utakmice, par sekundi prije no što će Jude Bellingham zabiti gol. Jesus Gil Manzano svojim je postupkom na sebe navukao bijes pola Španjolske. Samo je potpalio vatre brojnih teoretičara zavjere koji tvrde da se prvenstvo namješta. No, gol Judea Bellinghama nije vrijedio, a Manzano je fićuknuo da je gotovo taman kad je lopta, poslana od Brahima Diaza s desne strane letjela prema kaznenom prostoru. Još zvuk pištaljke nije ni prestao strujati stadionom Mestalla, a Bellingham je zabio. No, bilo je prekasno.

Real je tako ostao prvi sa sedam bodova više od druge Girone i devet od treće Barcelone. Nakon utakmce javio se i Carlo Ancelotti koji je rekao da to nikad nije doživio. A kad netko takav, s takvom karijerom to kaže, onda je jasno da je Manzanov potez bio zaista neviđen. No, bilo je zanimljivo nakon gola promatrati reakcije Realovih igrača. Bellingham je zbog onoga što je rekao sucu ("Bio je to j****i gol, moraš to dopustiti!!") dobio izravni crveni karton, dok je Joselu dobio žuti.

Svi su Realovi igrači okružili suca Manzana, a samo je Luka Modrić u svojoj reakciji bio odmjeren. I on je bio među suigračima, ali nije se sucu uniosio u lice, već je samo pognute glave stajao i promatrao situaciju znajući da povratka više nema i da gol neće biti priznat. Uočili su Modrićevo ponašanje i Realovi navijači te ga odmah stali hvaliti na društvenim mrežama. Inače, njegova je bila predasistencija Diazu za Viniciusov pogodak na 2:2, pa se opet može reći da je svojim ulaskom s klupe potaknuo stvari u korist Reala koji je gubio s 2:0.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Idler 3
Idler 3
09:24 03.03.2024.

...jel pištaljke bre il nekak drukče ???

KR
KriviZooM
09:36 03.03.2024.

" fićuknuo u pištaljku " ...pregolemo buraseri....danas je dežurno dopisništvo u regijon ?

Avatar votum
votum
09:31 03.03.2024.

Hahaha "pištaljka" 🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije