Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO U MADRIDU

VIDEO Modrić pokazao svoje vještine u košarci i izazvao Dončića na dvoboj

Košarka Modrić
Screenshot twitter
28.09.2023.
u 21:39

Luka Dončić je nakon završetka sezone na prekoatlantskim parketima zaigrao za reprezentaciju Slovenije na Eurobasketu. Tamo su uspjeli doći sve do četvrtfinala gdje ih je rezultatom 87-90 zaustavila Poljska, a uskoro ga čeka početak priprema za novu sezonu NBA s Dallas Mavericksima

Pred vratima je početak priprema za novu sezonu NBA, a tijekom njih će Dallas Mavericks putovati sve od Ujedinjenih Arapskih Emirata i Abu Dhabija do španjolske prijestolnice, Madrida. Tamo će odigrati ekshibicijsku utakmicu protiv Real Marida, bivšega kluba najveće zvijezde svoje momčadi, Luke Dončića.

Tim su povodom na svoji službenim stranicama Mavericksi objavili video koji prikazuje Luku Modrića u njihovom trening centru. Modrić zabija skok šuteve, a izazvao je i Dončića na dvoboj uoči povratka u glavni grad Španjolske.

VEZANI ČLANCI:

Luka Dončić je nakon završetka sezone na prekoatlantskim parketima zaigrao za reprezentaciju Slovenije na Eurobasketu. Tamo su uspjeli doći sve do četvrtfinala gdje ih je rezultatom 87-90 zaustavila Poljska.

VIDEO Veselje za najmlađe: Igrači Dinama razveselili djecu na igralištu Ponikvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije