Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI UVJERLJIVI

VIDEO Majstorija Kovačića petom za gol Cityja, igrao i Gvardiol

Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
07.01.2024.
u 18:19

Za "Građane" su od prve minute zaigrali Mateo Kovačić i Joško Gvardiol. Kovačić je u 65. minuti lijepo petom asistirao Fodenu koji je sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora.

Aktualni engleski nogometni prvak i pobjednik FA kupa, Manchester City rutinski se plasirao u 16-inu finala FA kupa uvjerljivom, 5-0 pobjedom protiv Huddersfield Towna. Dva gola je zabio Phil Foden (33, 65), a među strijelce su se upisali i Julian Alvarez (37), Ben Jackson (58-ag), te Jeremy Doku (74).

Za "Građane" su od prve minute zaigrali Mateo Kovačić i Joško Gvardiol. Kovačić je u 65. minuti lijepo petom asistirao Fodenu koji je sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora. Asistenciju pogledajte OVDJE. Kovačić je igrao do 75. minute kada ga je zamijenio Jacob Wright, dok je Gvardiol odigrao cijeli susret na poziciji stopera.

Nakon četiri mjeseca pauze zbog ozljede u momčad Cityja vratio se Kevin De Bruyne. Belgijanac je ušao u igru u 57. minuti umjesto Jacka Grealisha, a u 74. je asistirao Dokuu za peti pogodak.

Leeds United je bio uvjerljivi protiv Peterborough United slavivši sa 3-0. Strijelci su bili Ethan Ampadu (34, 90) i Patrick Bamford (47).

Nottingham Forest i Blackpool su odigrali 2-2, pa slijedi novi ogled, ali u Blackpoolu.

Gosti su vodili 2-0 golovima Jordana Lawrence-Gabriela (25) i Albiea Morgana (27), međutim Forest je uspio izjednačiti, a strijelci su bili Nicolas Dominguez (39) i Morgan Gibbs-White (56).

Novi susret igrat će i West Ham United i Bristol City nakon što je londonski ogled završio 1-1. Domaćin je poveo već u 4. minuti golom Jarroda Bowena, a izjednačio je Tommy Conway (61).

Luton Town i Bolton su odigrali 0-0, pa također, slijedi novi ogled. Večeras se u derbiju 3. kola sastaju Arsenal i Liverpool.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije