Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POTEZ

VIDEO Luka Modrić novom čarolijom oduševio Poljud i izmamio pljesak krcatih tribina

Split: Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Matija Habljak/PIXSELL
25.03.2023.
u 21:59

Vođa hrvatske reprezentacije izveo je malu minijaturu i zaradio ovacije splitskog stadiona

U tijeku je utakmica prvog kola kvalifikacija za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Hrvatska ima prednost na Poljudu od 1:0 protiv Walesa sjajnim pogotkom Andreja Kramarića koji se polako vraća u golgetersku formu. Hrvatski kapetan Luka Modrić predvodi vatrene u još jednoj utakmici, a jednim potezom izazvao je pljesak poljudskih tribina.

U veznom redu hrvatske nogometne reprezentacije, u onom fantastičnom trokutu Luka Modrić-Mateo Kovačić-Marcelo Brozović, veznjak Reala vodi glavnu riječ.

Bilo je tako i u 19. minuti, kada je Luka izveo malu minijaturu kojim je izmamio pljesak cijelog stadiona. Na njegovu varku nasjeo je igrač Walesa koji je sigurno jako dobro upoznat kakav je Modrić majstor.

Video možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije