Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOLIKO ŽELJENI NASLOV

VIDEO Lude scene na ulicama Manchestera: U deliriju slave prvi europski naslov Cityja

Manchester City v Inter Milan - UEFA Champions League Final Screening - Saturday June 10th
Foto: Nigel French/PRESS ASSOCIATION
1/13
11.06.2023.
u 08:56

Iako je doček s velikom paradom u Manchesteru na rasporedu u ponedjeljak, sinoć je na ulicama grada prema pisanju engleskih medija slavilo oko 100 tisuća navijača

Manchester City je novi prvak Europe nakon što je u subotu u finalu Lige prvaka u Istanbulu na Ataturk Stadionu pobijedio momčad Intera rezultatom 1:0.

Iako se Inter pokazao kao i više nego ravnopravan protivnik, momčad Pepa Guardiole je došla do pobjede pogotkom Španjolca Rodrija u 68. minuti susreta.

GALERIJA - LUDA PROSLAVA NAVIJAČA MANCHESTER CITYJA

Manchester City v Inter Milan - UEFA Champions League Final Screening - Saturday June 10th
1/13

Na ulicama Manchestera u Engleskoj je navijačka atmosfera bila totalno kaotična u pozitivnom smislu, pogotovo kod spomenutog pogotka te nakon posljednjeg sučevog zvižduka. 

Iako je doček s velikom paradom u Manchesteru na rasporedu u ponedjeljak, sinoć je na ulicama grada prema pisanju engleskih medija slavilo oko 100 tisuća navijača.

VEZANI ČLANCI:

Građanima je ovo prvi naslov, pa su tako postali 23. klub koji je uspio zauzeti europski klupski tron. Ne samo to, City je time postao osmi europski klub koji je osvojio trostruku krunu, nakon osvajanja Premier lige i FA kupa ranije u sezoni.

Drugi je to put u povijesti da je engleski klub uspio ostvariti taj pothvat, nakon što je to 1999. godine uspio ostvariti gradski rival Manchester United pod vodstvom Sir Alexa Fergusona. City se tako pridružuje Unitedu, Liverpoolu, Chelseaju, Aston Villi i Nottingham Forestu kao šesti engleski osvajač Lige ili Kupa prvaka.

 

 

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
09:24 11.06.2023.

To je arapski pehar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije