Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

VIDEO Livaja pozvao na veliko slavlje Torcide: Sav prihod ide bolnici KBC Split

Livaja humanitarna akcija
Screenshot
09.06.2023.
u 20:50

Završnica Hrvatske boksačke lige u Splitu je organizirana i prošle godine. BK Torcida je tada pred punim tribinama proslavila svoju prvu titulu prvaka Hrvatske, a organizatori se nadaju i ove godine popuniti dvoranu ŠRC Gripe

Marko Livaja je videom sve pozvao na humanitarnu akciju "Boksači za KBC Split" koja će se u subotu održati u velikoj dvorani ŠRC Gripe. "Subota, 19 sati, Gripe, Torcida slavi drugu uzastopnu titulu, vidimo se. Sav prihod ide bolnici KBC Split. Veliki pozdrav", kazao je u video napadač Hajduka.

Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je KBC-u Split. BK Torcida Split bit će drugu godinu za redom promovirana u prvaka Hrvatske boksačke lige i uz to proslaviti dvostruku titulu prvaka Prve HBL.

U ovogodišnjem izdanju Hrvatske boksačke lige natjecalo se oko pedeset boksačkih klubova iz cijele Hrvatske, a boksači Torcide ostvarili su prednost nedostižnu za konkurenciju.

VEZANI ČLANCI:

Završnica Hrvatske boksačke lige bila je u Splitu organizirana i prošle godine. BK Torcida je tada podno tribina punih raspoloženih navijača proslavila svoju prvu titulu boksačkih prvaka Hrvatske, a organizatori se nadaju i ove godine popuniti dvoranu i prikupiti pregršt sredstava za humanitarnu akciju.

VIDEO Hoće li situacija s Livajom utjecati na Hrvatsku? Evo što kažu bivši vatreni

Komentara 15

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
22:13 09.06.2023.

A da sa tim novcem prvo platite uništenu tribinu na Rujevici?

T2
Tomo_20
22:03 09.06.2023.

Bitno da je Gucci tu;))))

MA
MarkoMarkoM
21:26 09.06.2023.

O kome je ovdje rijeć? O kome? O Livaji?! Pa, tko je to?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije