Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE TENZIJE

VIDEO Livaja pomogao huliganima iz Torcide da se vrate na tribinu nakon što su napali zaštitare

Pula: Susret 16. kola HNL-a Istra 1961 - Hajduk
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/8
27.11.2023.
u 10:01

Najmlađi su nakon utakmice uletjeli na teren kako bi pokušali dobiti dresove Hajdukovih nogometaša, nakon čega je s tribina skočilo nekoliko odraslih pripadnika Torcide koje su zaštitari srušili na tlo

Hajduk  je pred rekordnih 8.606 gledatelja na Aldo Drosini pobijedio Istru 1961 sa 2-0 upisavši prvu pobjedu u posljednjih pet međusobnih susreta. Bila je to čvrsta utakmica, u prvom poluvremenu i s mnogo nervoze i incidenata, a na koncu su presudili golovi Emira Sahitija (16) i Marka Livaje (90-11m).

GALERIJA Hajduk slavio protiv Istre na Aldu Drosini

Pula: Susret 16. kola HNL-a Istra 1961 - Hajduk
1/8

Tri i pol mjeseca nakon što je dobio otkaz u Puli, Mislav Karoglan je na Aldo Drosinu stigao kao trener Hajduka. Karoglan je početkom kolovoza dobio otkaz na klupi pulskog kluba nakon što je u prva tri kola upisao remi i dva poraza uz gol razliku 1-10. Međutim, 23. studenog je preuzeo Hajduk naslijedivši Ivana Leku koji je dobio otkaz.

Najmlađi su nakon utakmice uletjeli na teren kako bi pokušali dobiti dresove Hajdukovih nogometaša, nakon čega je s tribina skočilo nekoliko odraslih pripadnika Torcide koje su zaštitari srušili na tlo. Zatim se spustilo još nekoliko navijača, a snimke na pulskom stadionu pokazuju kako je došlo do fizičkog obračuna huligana sa zaštitarima. 

VEZANI ČLANCI:

Kapetan Hajduka Marko Livaja smirivao je uzavrele strasti, a jednom izgredniku pomogao je da se vrati na gostujuću tribinu iza gola. 

Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 11

PE
Pepino
15:01 27.11.2023.

Da je HR pravna država, na utakmici bi bilo 500 policajaca i svaki vandalizam ili nesportsko ponašanje huligana iz Splita bi trebalo hapsiti i u zatvor najmanje 12 mjeseci!! Mislim da bi nakon godinu dana se broj stanovnika Splita smanjio a broj stanovnika u Zatvoru povećao!!! Nažalost Orunja je u svim strukturama društva, Huligane treba hapsiti samo je putanje skim ti sprovesti????

KA
kanđija
10:26 27.11.2023.

Dobro..i sto je zu loše. Svoj je pomogao svome.

KU
kublajkhan
14:28 27.11.2023.

Orjuna na djelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije