Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukao kao kokica

Video: Opet je izazvao incident, ali tek je njegovo objašnjenje najjači dio priče

Nick Kyrgios
Foto: Screenshot
02.08.2019.
u 17:29

Samo dan ranije, nakon što je pobijedio Gillesa Simona, Kyrgios se odbio rukovati sa sucem te ga je nazvao krumpirom s rukama i nogama

Nick Kyrgios, zločesti dečko svjetskog tenisa, ponovo je dospio u središte pažnje jer je tijekom nastupa na Washington Openu bijesno bacio bočicu s vodom u sučevu stolicu, pa potom voditelja meča pokušao učiniti ludim.

Kada ga je upitao što mu je, Australac je sucu bez pardona pokušao objasniti da mu je bočica iskliznula iz ruke dok se pokušao napiti vode, a na njegovu je sreću incident stao samo uz upozorenje.

Kyrgios je u osmini finala bez problema svladao Yoshihita Nishioku sa 6:2 i 7:5, te je sada samo pitanje što možemo od njega očekivati u nastavku turnira. 

Podsjetimo, samo dan ranije, nakon što je pobijedio Gillesa Simona, Kyrgios se odbio rukovati sa sucem te ga je nazvao krumpirom s rukama i nogama. 

Komentara 6

IP
infо_punkt
20:34 02.08.2019.

Nikad ništa neće postići, šteta velikog talenta. On je u stvari 8-godišnji dječarac, zarobljen u tijelu muškarca.

Avatar Melankolija
Melankolija
21:09 02.08.2019.

Ne znam sto ga uopce drze na ATP?

PR
prajdali100
18:32 02.08.2019.

Čovjek treba stručnu pomoć.Da pozove Petrova ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije