Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON FINALA LP

VIDEO Kroos poludio na pitanje novinara: Imaš 90 minuta i onda smisliš dva us*ana pitanja

Screenshot Twitter
29.05.2022.
u 09:20

Real je svladao Liverpool s 1-0, a pogodak je zabio mladi Vinicius Junior u 59. minuti. Kraljevskom klubu ovo je 14. titula u povijesti kluba, odnosno peta u posljednjih 9 godina, no Kroosu je na trenutak slavlje bilo pokvareno

Nakon sinoćnjeg finala Lige prvaka uslijedilo je slavlje koje vjerojatno još uvijek traje, no proslavu titule igraču Reala, Nijemcu, Toniju Krossu pokravio je njegov sunarodnjak, novinar jedne njemačke televizije.

- Jeste li bili iznenađeni time da je Liverpool dominirao utakmicom - pitao je novinar referirajući se na dobru igru Liverpoola, pogotovo u prvom dijelu utakmice. -

Kroos mu je odmah odgovorio.

- Imao si 90 minuta da smisliš što ćeš pitati nakon utakmice i ti si uspio smisliti ovakva dva usrana pitanja. Dva negativna pitanja, odmah si vidi da si njemački novinar, nema nikakve dileme oko toga - 

Podsjetimo, Real je svladao Liverpool s 1-0, a pogodak je zabio mladi Vinicius Junior u 59. minuti. Kraljevskom klubu ovo je 14. titula u povijesti kluba, odnosno peta u posljednjih 9 godina.

>> Pogledajte: Emotivni Modrić nakon finala ekskluzivno za Večernji list: Nitko nije vjerovao u nas...osjećam se fenomenalno!

Komentara 9

SA
SarumanovBrat
10:21 29.05.2022.

Poludio? Dobro mu je rekao. Uvijek se propnete na zadnje dvije čim netko ne pristane na novinarske gluposti

DM
D'Mich
10:02 29.05.2022.

Nije još Kroos upoznao hrvatske novinare.

PR
prajdali100
10:11 29.05.2022.

Toni je pristojan čovjek,trebao ga je spremiti u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije