Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET DRAGOVOLJCU

VIDEO Kopić uoči nastavka sezone razveselio navijače: Evo što je poručio

Koprivnica: Dinamo s 1:0 pobijedio Slaven Belupo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
02.04.2022.
u 17:50

- To je strogo individualno, pratimo Lukin napredak. Izgleda dobro, ja sam optimističan. Vjerujem da će zaigrati prije kraja sezone

Dinamo u nedjelju od 17 sati ulazi u završnicu prvenstva. Posljednjih devet kola otvara susretom protiv Hrvatskog dragovoljca, a u najavi susreta trener Željko Kopić otkrio je što se događa u Maksimirskoj 128. Luka Menalo otpao je za ovaj susret, neće biti ni Bulata ni Ivanušeca, ali uz stanje potonjeg Kopić veže i optimistične vijesti. 

- To je strogo individualno, pratimo Lukin napredak. Izgleda dobro, ja sam optimističan. Vjerujem da će zaigrati prije kraja sezone.

Nažalost, on nije jedini igrač u plavim redovima koji se bori s ozljedama, ali i istrošenošću nakon reprezentativnih obaveza pa je trener plavih najavio:

- Sigurno da ćemo neke igrače poštedjeti.. Imamo još jedan trening, tada ćemo donijeti definitivnu odluku oko sastava. Sigurno neće biti Bulata, Ivanušeca i Menala. Ostali svi konkuriraju.

Kakvo je stanje s ozljedama Arijana Ademija i Luke Menala?

- Menalo se vratio s određenim problemima, neće konkurirati za utakmicu, ali vjerujem da će biti u redu kroz par dana. Što se tiče kapetana, protiv Belupa je igrao zadnjih pola sata, s makedonskim izbornikom smo dogovorili da prvu igra 60 minuta, a sljedeću tek 90 tako da smo mu postepeno pojačavali intenzitet i može se reći da je on profitirao ovom reprezentativnom stankom.

Drugi Makedonac u redovima reprezentacije Sjeverne Makedonije?

- Ristovski je odigrao dvije utakmice, prije toga je igrao cijelu utakmicu u Koprivnici. Ponosni smo na obojicu, dostojno su prezentirali svoju zemlju, ostvarili veliku pobjedu, ali ostaje žal za tom drugom utakmicom. Mislim da su svi igrači Makedonije dali sve pa tako i Ademi i Ristovski.

Čak 11 igrača nije bilo na raspolaganju strategu zagrebačke momčadi, no u svojim su reprezentacijama ostvarili dobre izvedbe što zasigurno raduje šefa Dinamove struke. Sve je, naravno, budno pratio.

- Pratili smo nastupe naših reprezentativaca, ovi igrači koji su ostali s nama su dobro trenirali, stanka nam je dobro došla. Bitno nam je da su se reprezentativci vratili bez većih ozljeda. Naravno da su potrošeni, ali to je sve normalno. S onima koji su imali veću minutažu smo se fokusirali na regeneraciju, dok su drugi odradili nešto više - započeo je Željko Kopić na pitanje "što se radilo u Maksimiru za vrijeme reprezentativne stanke.

U prošlosti je Dinamo lako dolazio do pobjeda protiv Dragovoljca...

- Imamo tri pobjede u tri utakmicu, ali svakoj pristupamo individualno. Dragovoljac se poprilično promijenio, igraju kvalitetno. Moramo biti pravi u svakom segmentu. Kao i svaka ekipa koja dolazi u Maksimir, Dragovoljac će biti izuzetno motivirani - zaključio je trener Dinama.

>> Skupina vatrenih na SP-u:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije