Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMILJIVA SCENA

VIDEO Kamere uhvatile Modrićevu sočnu psovku u razgovoru s Benzemom: Ostavili smo ga samog

Arena Sport / Screenshot
21.03.2023.
u 12:02

Aktualni španjolski prvak sve je dalje od obrane naslova jer je Barcelona pobjegla na čak 12 bodova

U najvećem derbiju španjolskog nogometa Barcelona je na Camp Nou pobijedila Real Madrid sa 2:1 i pobjegla najvećem suparniku na 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja prvenstva. Real nije uspio u svom naumu. Aktualni europski i španjolski prvak je želio pobjedom na Camp Nou smanjiti zaostatak na šest bodova i vratiti kakvu takvu neizvjesnost. No, Barca sada ima velikih 12 koraka prednosti.

Bio je to 253. natjecateljski El Clasico i Barcina jubilarna stota pobjeda. Real ima 101 pobjedu, a 52 susreta su završila bez pobjednika.

Kraljevski klub imao je sve u svojim rukama, poveli su rano autogolom Ronalda Arauja, ali je stvari na početak pred kraj prvog dijela vratio Sergi Roberto. Kamere su uhvatile Luku Modrića i Karima Benzemu u zanimljivom razgovoru o tome što su trebali napraviti da spriječe pogodak. 

- Je*ote! Ostavili smo Sergija Roberta samog! - rekao je Modrić. Međutim, zvijezde Reala onda su shvatili da ih su kamere ulovile, pa su usta prekrili dresovima, ali bilo je kasno, jer čitači s usana španjolskih medija pročitali su Modrićeve riječi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije