Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KAOSA

VIDEO Je li Osijek teško oštećen protiv Dinama? Pogledajte kako je Ristovski ošamario Nejašmića

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/8
04.03.2024.
u 09:25

U 87. minuti susreta nakon duela Ramona Miereza i Sandra Kulenovića, zaiskrilo je na terenu između obje momčadi. Krenulo je naguravanje i kaos, sudac Igor Pajač smirivao je igrače, a u tom kaosu Stefan Ristovski odvalio je šamarčinu osječkom veznjaku Darku Nejašmiću.

U derbiju 25. kola SuperSport HNL-a Osijek i Dinamo na Opus Areni pred 11.450 gledatelja odigrali su 1-1. Osijek je poveo u 26. minuti golom Domagoja Bukvića, a izjednačio je Sandro Kulenović u četvrtoj minuti nadoknade. Nakon utakmice društvenim mrežama dijeli se sporna situacija.

Nakon završenog derbi susreta, Rijeka vodi na ljestvici SuperSport HNL-a s 53 boda, Hajduk ima bod manje, dok je Dinamo treći s 48 bodova i susretom manje. Osijek na četvrtom mjestu ima 36 bodova.

GALERIJA Osijek i Dinamo odigrali neriješeno na Opus Areni

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
1/8

O čemu je riječ? U 87. minuti susreta nakon duela Ramona Miereza i Sandra Kulenovića, zaiskrilo je na terenu između obje momčadi. Krenulo je naguravanje i kaos, sudac Igor Pajač smirivao je igrače, a u tom kaosu Stefan Ristovski odvalio je šamarčinu osječkom veznjaku Darku Nejašmiću i prošao bez ikakve kazne. 

VEZANI ČLANCI:

Pajač vrlo vjerojatno nije mogao dobro vidjeti tu situaciju, no zato je VAR soba mogla reagirati i upozoriti ga na potez makedonskog reprezentativca i braniča Dinama. Prema svemu sudeći, Ristovski je trebao dobiti isključenje. VAR soba izgleda opet ne radi svoj posao kako treba...

Video možete pogledati OVDJE

Komentara 29

BS
Blue_shirt
09:45 04.03.2024.

Objavi lik koji na profilu sa kojeg je objavio sve kaze o sebi. Osjecanin koji navija za hajduk i pokusava biti veci splicanin od svih splicana, red odvaljivanja na srpske narodnjake i kao borac za jednakost i pravednost. Obajviti clipp sa utakmice osijek-dinamo i traziti kaznu za ristovskog samo dan nakon sto je livaja pronosao drzeci za ovratnik protivmika po terenu. Sav kredibilitet gubite ako niste dosljedni. Tj. ako se bavite sudackim pogreskama, onda dajte u medije sve redom bez cenzure. Dva dana , dva ista nesportska poteza. Evo ja kao dinamov navijac predlazem kaznu tri utakmice i za ristovskog i livaju na osnovu video snimke kao zalog za sportsko ponasanje sutra, ok?

Avatar Slava UA herojima!
Slava UA herojima!
10:52 04.03.2024.

kao prvo, NE vidi se što je prethodilo tom navodnom udaranju, moguće da je igrač Osijeka prvi udario/gurnuo Ristovskog. Kao drugo, NE vidi se da ga je Ristovski doista i udario! Kao treće, čak da je i postojao neki manji kontakt, to svakako nije za crveni karton, eventualno za žuti zbog nesportskog ponašanja, međutim te opcije uopće nema među ponuđenim odgovorima, što jasno govori da je sama anketa kao i ponuđeni odgovori-čisto zlonamjerni i neprofesionalni!

SP
Stari_proleter
10:15 04.03.2024.

Dosadni ste više sa selektivnim izvlačenjem pojedinih događaja koji ukazuju na navodno pomaganje Dinamu, dok istodobno prešućujete i skrivate gomilu situacija u kojima je Hajduku pomagano. Zašto ne pokažete situaciju u kojoj Livaja davi protivnika i ne dobija niti žuti.. Šarlija koji lovi namjerno rukama loptu - nema žutog, Uremovića koji s dvije ruke ruši Miereza - sudac ništa. A Blagojeviću odmah dva žuta za prekršaj i napucanu loptu. Koji su to kriteriji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije