Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN POTEZ

VIDEO Ivan Perišić upisao novu asistenciju za Tottenham. Sjajno je poslužio Sona

Premier League - Tottenham Hotspur v AFC Bournemouth
TONY OBRIEN/REUTERS
15.04.2023.
u 17:06

Hrvatsko reprezentativno krilo nalazi se u vrlo dobroj formi, na svoj konto dodao je novi asist

Tottenham Spursi u sklopu 31. kola engleskog Premiershipa ugostio je momčad Bournemoutha, a trenutni rezultat je 1:1 na poluvremenu. Domaćine je u vodstvo golom na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u 14. minuti doveo Koreanac Heung-min Son.

Naš ponajbolji nogometaš je utrčao iza leđa domaće obrane nakon sjajne dubinske lopte stopera Clémenta Lengleta. Nakon toga dao je nesebičnu povratnu loptu korejskom ofenzivcu koji je rutinski poentirao. 

Do kraja prvog dijela Vina je izjednačio za goste u 38. minuti na asistenciju Solankea. Perišić je zauzeo svoje standardno mjesto na lijevoj strani londonske ekipe. 

Video asistencije možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije