Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA TOTTENHAM

Ivan Perišić se ne vraća u Hajduk, čini se da je odabrao novi klub

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/3
15.04.2023.
u 15:37

A sve ovo znači da se Perišić barem još jednu sezonu neće vratiti u Hajduk iako ga navijači splitskog kluba priželjkuju. Tako im se, barem za sada, neće ispuniti ona "Ivane, vrime je".

Čini se da će Ivan Perišić (34) nakon samo jedne sezone napustiti Tottenham. Talijanski Tuttosport piše da se vatreni ovoga ljeta vraća u Inter, klub u kojem je igro u dva navrata te osvojio Serie A.

"Inter želi imati momčad na najvišoj razini te smatra da mu hrvatski reprezentativac u tome i dalje može pomoći. Kako bi u ekipi napravili mjesta za Perišića, u Interu su spremni prodati Robina Gosensa, koji nema ništa protiv odlaska u Bundesligu jer bi htio vratiti mjesto u njemačkoj reprezentaciji", navodi Tuttosport.

Perišić bi zbog toga mogao pristati na smanjenje plaće. Trenutačno u Tottenhamu zarađuje šest milijuna eura godišnje.

A sve ovo znači da se Perišić barem još jednu sezonu neće vratiti u Hajduk iako ga navijači splitskog kluba priželjkuju. Tako im se, barem za sada, neće ispuniti ona "Ivane, vrime je".

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
08:20 16.04.2023.

Premlad je za povratak u Hajduk...

ZA
zagi101
12:19 16.04.2023.

kaj da ga Torcida poziva na red kad popuše od rijeke ili belupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije