Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TANKI ŽIVCI

VIDEO Igrač hrvatskog kluba ušao u otvoreni sukob s navijačima, opća tučnjava spriječena u zadnji čas

Screenshot: X.com
06.03.2024.
u 16:58

Nije točno otkriven razlog zbog kojeg je Melić poludio, a nakon skoka na tribine ukazali su se zaštitari i odvojili ga od navijača domaće momčadi

Nije našički Nexe uspio u posljednjem kolu Europske lige rukometaša doći do izravnog plasmana u četvrtfinale tog natjecanja. Porazom kod Savehofa rezultatom 34:28 hrvatski je doprvak grupnu fazu završio na trećoj poziciji. A to znači da će u osmini finala igrati protiv njemačkog velikana Rhein-Neckar Löwena.

Već kad je utakmica u Švedskoj bila gotova, dogodio se incident na terenu. Naime, prema videima koji su se pojavili na društvenim mrežama, vidi se da je Fahrudin Melić, jedan od najiskusnijih igrača Nexea ušao u verbalni sukob s navijačima domaćih. Nije tu stalo, Melić je i skočio na tribine, no ubrzo nakon toga stigli su zaštitari kako bi spriječili incident.

Nije točno jasno što je 39-godišnjeg Crnogorca u dresu našičkog kluba izazvalo na taj potez, no moguće je da su ga švedski navijači vrijeđali na nekom od "balkanskih" jezika.

"Koliko sam shvatio, naši navijači su naučili neke neprikladne riječi koje su koristili ne shvaćajući njihovo značenje. To je, naravno, nepotrebno, ali nepotrebno burna bila je i Melićeva reakcija. Čudno je da se toliko uznemirio. Vjerujem da je čuo i gore uvrede dolje na Balkanu", rekao je Stefan Albrechtson, direktor švedskog kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije