Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PREŠLI STE GRANICU'

VIDEO Huligani napravili kaos u Bundesligi. Nijemci su ogorčeni: 'Odvratno, ovo je prijetnja smrću'

GER, 2. FBL, Hamburger SV vs Hannover 96
EXPA/ Eibner/ Marcel von Feh
10.02.2024.
u 09:21

Igrači Hannovera pokušali su nagovoriti svoje ultrase da maknu sporni transparent, a utakmica je nastavljena poslije pauze od 30-tak minuta. Njemački mediji osudili su ovaj čin huligana i smatraju kako je Kindu ugrožena osobna sigurnost.

Hannover je na gostovanju svladao Hamburg rezultatom 4:3 u sklopu 2. Bundeslige, u drugom poluvremenu utakmica je imala višeminutni prekid koji su izazvali navijači. Domaći su se uspjeli vratiti nakon što su gubili 0:2 i 1:3, ali je Hannover u sudačkoj nadoknadi došao do važne pobjede golom Ernsta.

GALERIJA 'Prevareni Luka Modrić iznenadio je teškom odlukom'

GER, 2. FBL, Hamburger SV vs Hannover 96
1/6

Hannover je trenutno drugi, pet bodova iza vodećeg St. Paulija, a Hannover je na petom mjestu. U drugom dijelu dvoboja 2. Bundeslige glavni sudac Sören Storks morao je prekinuti susret jer se na tribinama pojavio prijeteći transparent na kojem je bila glava izvršnog direktora Hannovera Martina Kinda na nišanu. 

Igrači Hannovera pokušali su nagovoriti svoje ultrase da maknu sporni transparent, a utakmica je nastavljena poslije pauze od 30-tak minuta. Njemački mediji osudili su ovaj čin huligana i smatraju kako je Kindu ugrožena osobna sigurnost. 

- Ovo više nema nikakve veze sa slobodom izražavanja. Ovo nadilazi akcije poput bacanja teniskih loptica ili postavljanja lokota na stative. Ovo je jasna prijetnja smrću i tako je pravno treba tretirati. Nažalost, razočarali su se oni koji su mislili da nećemo doživljavati ovakve situacije nakon napada na Dietmara Hoppa - piše Bild. 

VEZANI ČLANCI:

Drugi poznati medij Kicker je objavio tekst pod naslovom 'Odvratan prelazak granice' u kojem piše: 'Prosvjedi protiv glasanja o ulasku investitora postali su normalni ove godine, a opravdano je što se stav ultrasa čuje i vidi. No nova akcija navijača Hannovera u Hamburgu je nedopustiva.'

Prekid utakmice možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar GF1
GF1
09:56 10.02.2024.

Bravo navijači, netko bi konačno trebao dignuti glas ne samo u nogometu nego i općenito u zivotu. Do kada će nam komunisti i kapitalisti pametovati. A ovaj je bio i izdajica, zaboravio da treba glasati protiv investitora kao što je obećao.

Avatar Ričard
Ričard
12:50 10.02.2024.

Pred 57.000 u 2. Ligi!,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije