Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSCES

VIDEO: Hrvatski borac potukao se na vaganju, letjele šake, pogledajte snimku kaosa u dvorani

Pula: Na konferenciji za medije najavljen FNC 7 spektakl
Srecko Niketic/PIXSELL
09.02.2024.
u 21:20

Turčin je jednim potezom iznervirao Truščeka, nakon čega ga je i napao, no odgovor našeg borca nije trebalo dugo čekati

Nismo ga nikad takvog vidjeli, no i njemu je, izgleda, pukao film. Ivica Trušček, legendarni hrvatski MMA borac potukao se na vaganju! Da, iznenadili su ga neki komentari njegova suparnika pa je uoči njihovog meča odlučio napraviti nesvakidašnji potez.

Što se dogodilo? Ovog vikenda u njemačkom Oberhausenu održat će se nova priredba u organizaciji promocije Oktagon. Ivica Trušček na njoj sudjeluje kao jedan od dva hrvatska borca, uz Luku Milidragovića.

Legendarnog 41-godišnjeg "Terrora", kako glasi Truščekov prepoznatljivi nadimak iznervirao je protivnik mu, Nijemac turskog podrijetla, Cihad Akipa. Unio mu se Akipa u lice, a onda je Trušček krenuo u borbu. Počele su letjeti šake, a okupljeno mnoštvo u čas je razdvojilo Truščeka i Akipu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije