Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN BRITANIJE

VIDEO Teška nesreća tijekom utrke F1: 'Sva sreća da je Max ostao živ'

Foto: Reuters
1/3
18.07.2021.
u 16:34

Englez nastavlja utrku, a njegov glavni konkurent ostat će bez bodova. Ali, Hamilton će sasvim sigurno biti kažnjen nakon utrke.

Velika nagrada Velike Britanije nije dobro počela za Maxa Verstappena jer u njega se već tijekom prvog kruga zabio najveći konkurent - Lewis Hamilton!

Utrka je odmah prekinuta iz sigurnosnih razloga, a Verstappen će ostati bez ijednog boda u utrci za titulu. Ali, djelomično si je i sam kriv jer nije imao najbolji start pa se Hamilton požurio iskoristiti tu grešku.

Foto: Reuters

U devetom je zavoju pokušao napasti s unutarnje strane, ali došlo je do kontakta i Verstappen nije mogao obuzdati bolid pa se zabio u ogradu. Hamiltona svakako čeka kazna za tako neopreznu vožnju, a iz Red Bulla naglašavaju kako je dobra vijest što njihovom vozaču ništa nije bilo i da je ostao živ. Istovremeno, Mercedesov Hamilton prošao je bez ozbiljnijih posljedica i nastavit će utrku, što posebno kopka ljude u Red Bullu.

Charles Leclerc iz Ferrarija je nakon incidenta preuzeo prvo mjesto, Hamilton je drugi, Bottas treći, a iza njih Lando Norris i Daniel Ricciardo.

Snimku pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije