Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIEN THOMASSON

VIDEO Francuz koji može igrati za Hrvatsku dvaput zabio za novi klub. Prati li ga Dalić?

FRA, Ligue 1, Paris Saint Germain vs RC Strasbourg Alsace
Foto: EXPA/ Pressesports/ Bernard Papon
1/4
28.01.2023.
u 19:33

Nedavno je za oko četiri milijuna eura iz Strasbourga prešao u RC Lens, a u članu Ligue 1 na najbolji se mogući način predstavlja navijačima. U odličnoj je formi...

Adrien Thomasson (29) manje je poznato ime široj domaćoj nogometnoj javnosti, ali dio dobro upućenih navijača vjerojatno je čuo za francuskog veznjaka hrvatskih korijena. Iako je cijelu dosadašnju karijeru proveo u rodnoj zemlji, na Transfermarktu mu uz zastavu Francuske stoji i ona Lijepe naše. Naime, Thomassonova majka je Hrvatica.

Nedavno je za oko četiri milijuna eura iz Strasbourga prešao u RC Lens, a u članu Ligue 1 na najbolji se mogući način predstavlja navijačima. Prvo je prije šest dana zabio u Kupu protiv Bresta (3:1), da bi danas pogotkom kod Troyesa svojoj momčadi osigurao bod (1:1). 

Gol protiv Troyesa pogledajte OVDJE

Prati li njegove nastupe izbornik Zlatko Dalić? Tijekom svog mandata u Nantesu, Thomasson je završio i na jednom popisu sastavljenih od igrača koji sjajno nastupaju u inozemstvu, ali nemaju mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. 

Prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura, a s Lensom je potpisao do ljeta 2026. godine.

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

ET
Etobicoke
19:49 28.01.2023.

Zar nije Dalic potpsa za Ajax ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije