Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve jasno

Ajax želi angažirati Dalića. Oglasio se Kustić i potvrdio da izbornik ostaje na čelu vatrenih

KATAR 2022 - Nogometaši u inspekciji terena uoči utakmice Hrvatske i Japana
Goran Stanzl/PIXSELL
27.01.2023.
u 21:46

Nakon informacije kako Brazil hoće dovesti Dalića, pojavila se vijest kako je zainteresiran i amsterdamski Ajax

Glasno je odjeknula vijest kako nizozemski gigant Ajax želi dovesti na kupu izbornika vatrenih Zlatka Dalića. De Telegraaf je objavio vijest kako su trojica kandidata odbila kopljanike, te su iz uprave kluba odlučili posegnuti za Dalićem. Portal 24 sata došao je do saznanja kako je Ajax ustinu želio angažirati Dalića, ali predsjednik HNS-a Marijan Kustić otklonio je sve nedoumice i potvrdio kako Dalić ostaje naš izbornik. 

- Istina je, Ajax je kontaktirao Dalića, no ne može voditi reprezentaciju i klub. Zlatko Dalić ima važeći ugovor s HNS-om i vodit će reprezentaciju na završnom turniru Lige nacija. Dalić ostaje izbornik - rekao  je Kustić. 

 

 

Također, čim je dobio ponudu od četverostrukog prvaka Europe, Dalić je kontaktirao reprezentativce i javio kako ostaje izbornik Hrvatske. 

Ponuda Ajaxa je svakako primamljiva, ali Dalić je to odbio jer želi voditi kockaste na Europskom prvenstvu 2024. godine u Njemačkoj, a za egzistenciju je već zaradio radeći u Saudijskoj Arabiji

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije