Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČITAO LEKCIJU

VIDEO Igor Tudor poludio na francuske novinare: Čeka nas važna utakmica koju uopće ne poštujete

Screenshot Youtube
26.01.2023.
u 17:31

Hrvat na kupi slavnog francuskog kluba nije bio zadovoljan pitanjima tamošnji novinara

Igor Tudor na klupi Marseillea isčekuje važan derbi kola za vikend protiv Monaca, trenutno se nalazi na trećem mjestu s dva boda manej od drugoplasiranog Lensa i pet bodova viška ispred Monegašana. Hrvatski trener održao je press konferenciju uoči dvoboja s Monacom i naljutio se na pitanja francuskih novinara. 

- Neću komentirati prijelazni rok i govoriti o dolascima i odlascima. Ostalo je još nekoliko dana, poslije ćemo sagledati stanje kad prijelazni rok završi. Razgovarat ćemo o utakmici koja je pred nama, želimo nastaviti naš sjajan niz i fokusirani smo isključivo na utakmicu pred nama - rekao je Tudorr na početku pressice. 

Tudor je dobio pitanje o Bambi Diengu za kojeg se spekulira kako bi mogao biti prodan u Lorient, a bilo je i govora o osmini finala francuskog kupa jer je ždrijeb spario Marseille i moćni PSG. Tu je Tudor malo izgubio živce te je odlučio očitati lekciju okupljenoj 'sedmoj sili'. 

- Pričate mi o prijelaznom roku i Kupu, ne poštujete subotnju utakmicu. Čeka nas sjajna utakmica protiv Monaca, a tu pričamo o drugim stvarima. Moramo se usredotočiti na važan susret za nas - jasno je poručio Tudor.

Video press konferencije možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije