Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po Brazilcu

VIDEO Dudu premlatio bivšu suprugu? Snimke javnosti otkrile sasvim drukčiju priču

Eduardo Pereira Rodrigues Dudu
Foto: Screenshot
01.07.2020.
u 09:06

Ohana je kasnije preko svoje odvjetnice poručila da su objavljene snimke nepotpune, odnosno da ne prikazuju trenutke kada je on nju udario šakom u glavu i u prsa

Eduardo Pereira Rodrigues Dudu, Palmeirasov veznjak koji je dosad upisao tri nastupa za brazilsku reprezentaciju, prolazi kroz grozno razdoblje s bivšom suprugom.

Naime, Mallu Ohana prije desetak dana optužila ga je da ju je premlatio na jednome parkiralištu. Međutim, njegovi su odvjetnici sada u javnost pustili snimke s nadzornih kamera koje govore nešto sasvim drukčije, da je upravo on bio žrtva nasilja.

I doista, na zapisima se jasno može vidjeti da je ona bila ta koja je na njega fizički nasrnula u automobilu te da je sukob tražila otkako ga je presrela u jednoj podzemnoj garaži u Sao Paulu.

Istina, Ohana je kasnije preko svoje odvjetnice poručila da su objavljene snimke nepotpune, odnosno da ne prikazuju trenutke kada je on nju udario šakom u glavu i u prsa.

Je li tome doista bilo tako, morat će utvrditi policija, a Ohana je u razgovoru za tamošnji CNN kazala da je tijekom deset godina braka mnogo puta bila žrtva obiteljskog nasilja i da je do posljednjeg trenutka vjerovala da se on može promijeniti. 

Dudu i Ohana za nekih sretnijih dana dobili su dvoje djece, a veza je otišla u nepovrat kada je otkrila da nogometaš ima izvanbračno dijete. Od brazilskih je vlasti zatražila da mu oduzmu putovnicu budući da upravo pregovara s jednim katarskim klubom.

Komentara 17

JK
J. K.
10:11 01.07.2020.

Ček, ozbiljno? :D Znači žena ga napada ko luda, skače za njim u auto i šamara ga ko šmrkavca, lik se izmiče na sve načine i onda ga ona tuži za napad? Ono....ne znam kaj se inae dešavalo kod njihh doma, ali za ovu tužbu ona treba završiti u buksi.

ZA
zagi101
10:14 01.07.2020.

po naslovu sam mislio da je to naš dudu iz dinama. koja navlakuša

GR
grsson
10:43 01.07.2020.

Tipično..... tako ž.ne izvrću događaje u svoju korist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije