Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJI

FOTO Večernji na US Openu: Đoković trenirao s rivalom pa Ivaniševiću odmahnuo rukom

Foto: Danijel Lijović/Večernji list
1/3
05.09.2023.
u 17:57

Nakon što je odmahnuo rukom Ivaniševiću prilikom njegove sugestije, u jednom trenutku na terenu nije bilo loptica, pa je Novak Đoković bio u čudu te kasnije i viknuo

Nakon što je u dvoboju osmine finala US Opena svladao hrvatskog predstavnika Bornu Goju, drugi teniski reket svijeta i čovjek s najviše osvojenih naslova na Grand Slam turnirima Novak Đoković nastavlja s izazovima na slavnom turniru.

U četvrtfinalu turnira Đoković ide na devetog tenisača svijeta, Amerikanca Taylora Fritza, koji je u dosadašnjoj fazi turnira svladao Johnsona, Varillasa, Mensika i Strickera.

Večernji list je prisustvovao treningu tri sata prije početka tog susreta, a na njemu su, zanimljivo, Đoković i Fritz trenirali zajedno, na istoj strani terena, što se jako rijetko događa u tenisu, pogotovo na ovako visokoj razini. Inače tenisači treniraju svaki na svojoj strani terena.

Tijekom treninga hrvatski legendarni teniski as Goran Ivanišević je dobacio sugestiju Đokoviću, na što mu je ovaj odmahnuo rukom i nastavio trenirati rame uz rame s Fritzom. 

Nakon tog odmahivanja rukom Ivaniševiću u jednom trenutku na terenu nije bilo loptica, pa je Novak Đoković bio u čudu te kasnije i viknuo. 

U preostala tri četvrtfinalna susreta muškog singla na US Openu sastaju se Carlos Alcaraz i Alexander Zverev, Daniil Medvjedev i Andrej Rubljov te Francis Tiafoe i Ben Shelton.

 

 

Komentara 3

SA
sanikol
19:15 05.09.2023.

Nema tog novca zbog kojeg bi trpio takva poniženja od bilo koga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije