Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte ODLIČNu ATMOSFERu

VIDEO 'Dobrodošli u glavni grad RH - Beč', gradom se ori pjesma, stižu tisuće navijača

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/21
25.09.2022.
u 14:11

"Dobrodošli u glavni grad Hrvatske - Beč" kazao je reporter austrijskog javnog servisa ORF-a prilikom uključenja uživo u program iz Beča. Da je Beč danas zaista u znaku Hrvatske pokazuju i videozapisi i fotografije koji nam stižu iz austrijske prijestolnice.

Hrvatska i Austrija večeras od 20:45 u Beču igraju susret Lige nacija.  Na legendarnom stadionu Ernest Happel, kojeg navijači pamte po drami i suzama 2008. protiv Turske večeras Vatreni imaju priliku po prvi puta izboriti završnicu Lige nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija, blizina Beča i činjenica da u Austriji živi puno Hrvata jednostavno je dobitna kombinacija jer atmosfera u gradu odlična je od jutra.

Naš reporter Željko Janković tijekom cijelog dana prati naše navijače u Beču, gdje ih se očekuje i oko 20 tisuća.

Dio njih krenuo je i posebnim vlakom HŽ-a iz Zagreba.

Navijači se još okupljaju po centru Beča, a unatoč lošem i prohladnom vremenu, raspoloženje je odlično, ulicama se ori "Večeras je naša fešta", a bečke terase okupirale su "kockice".

"Dobrodošli u glavni grad Hrvatske - Beč" kazao je reporter austrijskog javnog servisa ORF-a prilikom uključenja uživo u program iz Beča. Da je Beč danas zaista u znaku Hrvatske pokazuju i videozapisi i fotografije.

1/21

Utakmicu od 20:45 možete pratiti u televizijskom prijenosu na Novoj TV, a u tekstualnom na portalu Večernjeg lista. Također, tijekom cijeloga dana pratimo i analiziramo poteze izbornika, sastave, ali i atmosferu.

Standings provided by SofaScore
G

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

Komentara 12

KR
Krotila
13:51 25.09.2022.

Kockice crveno bijele boje zaštitni znak hrvata. Nikakve druge boje ne dolaze "U" obzir.

Avatar Hr221vat
Hr221vat
15:02 25.09.2022.

Fešta za naše, a po komentarima tuga za trofazne komšije, kme kme i opet kmeee, nema male srbije nigdje, al neka gledajte našu repku, i neka pate ako im smeta. 🎵 Eh što im se povampire lica kad se vije naša šahovnica, Sveta zastava.. ♩

MA
Matrix5
18:57 25.09.2022.

Sam da budu na diku i ponos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije