Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR

VIDEO Čuveni vozač proklizao na stazi pri brzini od 200 km/h, srećom izbjegao jezivu smrt

EFE
24.03.2023.
u 19:41

Španjolac se okretao na stazi, motor je pao preko njega

Pol Espargaro, vozač momčadi GasGas u MotoGP prvenstvu, doživeo je užasnu nesreću tijekom kvalifikacija za Veliku nagradu Portugala. Espargaro je 15 minuta prije kraja drugih kvalifikacija izgubio kontrolu nad motorom, proklizao i izleteo sa staze.

Iako je pokušao da se zaustavi, nije uspio, pa je nekoliko puta udario o zemlju i odbio se, nakon čega je udario u zaštitnu ogradu.

Motor kojim je upravljao ga je u stopu pratio, pukom srećom promijenio je pravac padanja pa je španjolski vozač tako izbjegao veliku tragediju na stazi.

Prve informacije stranih medija govore da nije životno ugrožen.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lector2corrector
01:06 25.03.2023.

@Nostromo, jeste li uopće pročitali članak? Zar niste primijetili dakavicu i ćirilicu?

LE
lector2corrector
21:20 24.03.2023.

ne kaže se "uspio" , nego uspeo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije