Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'USTAŠKE IKONE'

VIDEO Crnogorke u busu slavile pobjedu Thompsonovim pjesmama, odmah su reagirali i Srbi

Jovanka Radičević/Screenshot
16.11.2022.
u 19:02

Nakon velike pobjede za njih, rukometašice Crne Gore su slavile, između ostalog, uz pjesmu 'Sude Mi' Marka Perkovića Thompsona i Miroslava Škore

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore u napetom je dvoboju svladala reprezentaciju Rumunjske 35:34 i tako ušla u poluvinale Europskog prvenstva koje se održava u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Nakon velike pobjede za njih, rukometašice Crne Gore su slavile, između ostalog, uz pjesmu 'Sude Mi' Marka Perkovića Thompsona i Miroslava Škore.

Snimka je to koju je na društvenim mrežama objavila rukometašica reprezentacije Crne Gore, Jovanka Radičević, a sve to je povuklo velike reakcije u crnogorskoj javnosti, ali i javnosti Srbije.

Tako je na srpskom portalu Kurir osvanuo naslov u kojem se uz ime Marka Perkovića Thompsona spominje sintagma 'ustaška ikona'.

Komentara 35

IV
ivica.vranjic
19:26 16.11.2022.

Zato što svoje volim..... Volim najviše....

PR
prajdali100
19:29 16.11.2022.

Oglasio se " Kurir" !! Tek sad kreće ono pravo " Informer", " Alo", " Srpski telegraf"," Objektiv"... i ostalo srpsko medijsko smeće.

RI
RiriRijeka
19:54 16.11.2022.

Pozdrav Crnogorkama! Dobar glazbeni odabir👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije