Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIJAO KAO NA TRACI

VIDEO Cristiano Ronaldo oduševio potezima, ovo od njega već godinama nismo vidjeli

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Tai
Foto: Stringer/REUTERS
1/4
03.04.2024.
u 09:01

Ronaldo je nakon tri pogotka i dvije asistencije ostao u svlačionici na poluvremenu, a da nije, vjerojatno bi svemu pridodao još koju majstoriju do kraja

Nevjerojatnu pobjedu upisao je Al Nassr u 26. kolu nogometnog prvenstva Saudijske Arabije. Momčad za koju nastupaju naš Marcelo Brozović i jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Portugalac Cristiano Ronaldo je s visokih 8:0 porazila Abhu. Sjajni Ronaldo zabio je tri pogotka i upisao dvije asistencije, a sve to napravio je u prvom poluvremenu.

Ronaldo je, da stvar bude još raritetnija, dva svoja gola zabio iz slobodnih udaraca. Poznato je da su njegovi slobodnjaci često bili predmetom kritika te da je to jedan od slabijih elemenata njegove igre. No, sad je razuvjerio kritičare s tri uistinu lijepa pogotka. Jedan od njih bio je i lob-udarcem kojim je prevario suparničkog vratara. Ronaldo je nakon tri pogotka i dvije asistencije ostao u svlačionici na poluvremenu, a da nije, vjerojatno bi svemu pridodao još koju majstoriju do kraja.

Cristiano Ronaldo je inače vodeći strijelac Saudijske lige s 29 pogodaka, a do sad je upisao i 11 asistencija. Marcelo Brozović nije nastupio ovoga utorka, a na ljestvici je Al Nassr drugi s čak 12 bodova zaostatka za nedostižnim, vodećim Al Hilalom. Ronaldove pogotke i asistencije možete pogledati OVDJE.

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
10:51 03.04.2024.

Slovenci opet pokazali smisao za biznis. Krevet u kojem je noćio CR7 prodaju na aukciji, navodno Badr Hari nudi milion dolara.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
10:28 03.04.2024.

" Najsebičniji igrač u povijesti " prešao granicu od 300 asistencija u karijeri !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije