Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI JE OBOŽAVAJU

VIDEO Cijeli internet se dao u potragu za ženom koja je očarala Mbappéa! Pogledajte kako izgleda

Mbappe Cannes
Foto: screenshot X
1/2
22.05.2024.
u 14:30

"Spakiraj se, uskoro ćeš živjeti u Madridu", piše u jednom od komentara na Instagram profilu djevojke koja je očarala Kyliana Mbappéa, jednog od najboljih igrača današnjice čiji je transfer u Real Madrid jedan od najvažnijih u nogometnoj povijesti

Nakon više od godinu dana spekulacija i previranja, Kylian Mbappé je objavio kako od iduće sezone više neće igrati u Paris Saint-Germainu. Francuskom napadaču i jednom od najperspektivnijih nogometaša današnjice krajem ove sezone istječe ugovor, a vodstvo pariškoga kluba dalje će morati bez svog glavnog ofenzivca. Mbappé se već dugo povezuje s Real Madridom, a sada se doima kao da je to njegova definitivna destinacija.

Kako su došli topliji dani, nogometaš su se odlučili družiti u Cannesu, gradu na Francuskoj rivijeri poznatom po prestižnom filmskom festivalu. U jednom trenutku se pojavila djevojka koja je pokraj njihovog stola mahala francuskom zastavom, a na snimci koja je postala viralna Mbappé je ostao vidno zatečen.

Kako to vrlo često biva na društvenim mrežama, zanimanje za tajnovitu djevojku brzo se proširilo, a nije trebalo dugo čekati niti kako bi se otkrio njen identitet. Riječ je o djevojci po imenu Lea, influencerici i modelu. U trenutku kada su je obožavatelji pronašli imala je 10 tisuća pratitelja, a u međuvremenu je ta brojka skočila na više od 90 tisuća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli λέα (@leatsa__)

"Bio je u pravu, kakva ljepotica", napisala je jedna osoba u komentarima na profilu djevojke. "Ti si ona koja će nam dati mini ninja kornjače", stoji u komentaru koji se referira na čestu šalu gdje se Francuz uspoređuje s likovima iz popularne animirane serije. "Spakiraj se, uskoro ćeš živjeti u Madridu", piše u jednom od komentara.

VIDEO Luka Modrić se idućeg ljeta oprašta od nogometa?! Španjolci otkrivaju njegovu budućnost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije