Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

VIDEO Brozović zabio prekrasan pogodak s 20 metara. Pogledajte majstoriju vatrenog

Serie A - Torino v Inter Milan
MASSIMO PINCA/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.06.2023.
u 19:41

Sjajni Hrvat zabio je odličan pogodak na gostovanju kod Torina

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović bio je strijelac jedinog pogotka u susrrtu 38. kola talijanskog nogometnog prvensta u kojemu je Inter kao gost svladao Torino sa 1-0 (1-0).

Brozović je svladao domaćeg vratara Milinković-Savića u 37. minuti udarcem s više od 20 metara. Lopta nije išla u kut vrata, ali srpski je vratar lošije reagirao i dopustio vodstvo gostima.

Brozoviću je to bio treći ovosezonski prvenstveni poogodak, a prvi nakon 10. rujna prošle godine kada je također zabio Torinu.

Brozović je odigrao čitav susret za Inter kao i Nikola Vlašić za Torino kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Ovom pobjedom Inter je stigao na drugo mjesto sa 72 boda, bodom više od Lazija koji od 21 sat gostuje kod Empolija, dok je Torino deveti sa 53 boda.

VEZANI ČLANCI:

 Napoli je sa 87 bodova odavno osigurao naslov prvaka.Gol Brozovića možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
16:59 04.06.2023.

Bravo Broz to zelim i protiv nizozemske da vidim!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije