Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA KAMPANJA

VIDEO Bivši gradonačelnik Splita predao vlast pa se pridružio masovnom 'ludilu': 'Livaja, ostani!'

Split: Dvoboj Hajduka i Lokomotive na Poljudu u 36. kolu Prve HNL
Milan Sabic/PIXSELL
07.06.2021.
u 12:22

Marko je pridobio sve zaljubljenike u "bilu boju" i morat će jako dobro razmisliti želi li napustiti Hajduk, želi li napustiti Split...

Marko Livaja (27) osvojio je srca navijača Hajduka i zato su pokrenuli akciju kojom ga pozivaju da ostane u klubu. Pridružio im se i sad bivši gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara tijekom primopredaje vlasti u gradu.

Naime, nakon protokolarnih dijelova događaja, govora bivšeg i aktualnog gradonačelnika, Opara je odlučio još malo zauzeti pozornicu.

– Ja odlazim, ali imam jednu poruku... Livaja ostani!

(Na 12:30 slijedi dio o Livaji)

 

Nije ovo došlo "iz vedra neba", danima traje akcija "Livaja, ostani!", kojom se poziva najveću zvijezdu splitskog kluba da barem još jednu sezonu nosi voljeni dres pa pokuša donijeti zadovoljstvo svima u Hajduku i oko njega.

Škverani, vatrogasci, građani Splita i drugih gradova u Hrvatskoj, ali i izvan nje, vlasnici trgovina, ribari, lideri manjih dalmatinskih klubova pa i Danijel Subašić... Svi oni sudjeluju u "Livaja, ostani!"

 

 

 

Marko je u 15 utakmica zabio šest golova i asistirao sedam puta. Ugovor mu završava i na njemu je donijeti odluku što dalje.

Kakva će biti, samo on zna. Naime, ne oglašava se s time u vezi i sigurno mu nije lako jer s jedne strane može dobiti ponudu koja bi ga zbrinula "za nekoliko života", a s druge je klub koji voli, navijači koji ga vole...

 

 

 

 

Komentara 8

Avatar Malazan
Malazan
12:41 07.06.2021.

#Livaja, ostani!

DU
Deleted user
16:28 07.06.2021.

Degutantno nadasve, jesu li u splitu culi za onu staru : "od kad su fenicani izmislili novac, svaki drugi oblik zahvaljivanja (u ovom slucaju nagovaranja) je suvisan." Dakle , dajte co iko koliko mu daju u grckoj i ostat ce! Sta kazes, nemate... eeee... tu je kvaka. Ako je pametan ucit ce na tudkim greskama (citaj.Caktas) Lp

AN
Anemija
15:24 07.06.2021.

Ajmo svaki navijač po 100 eura za Livajinu plaću i stat će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije