Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Bio na vrhu, a danas je propao kao alkoholičar. Navijači su šokirani izgledom uništene legende

Screenshot twitter
08.04.2024.
u 10:19

Španjolske novine Marca pisale su da Adriano 'sada živi život u tami' nakon što su njegova karijera i život krenuli nizbrdo. Između 2004. i 2006. Adriano je bio apsolutno nezaustavljiv na travnjaku i izgledao je kao pravi nasljednik legendarnog Ronalda Nazarija .

Legenda Intera iz Milana i brazilske nogometne reprezentacije Adriano bio je na vrhu nogometnog trona, a onda je naglo počeo njegov životni pad zbog alkohola, prostitutki i droge. Brazilac koji je postigao 27 golova u 48 nastupa za Brazil, vozio se na stražnjem dijelu motocikla i izgledao je jako alkoholiziran, a navijači iz Serie A su jako zabrinuti zbog njegovog izgleda i nesportskog života koji prakticira već godinama. 

GALERIJA Brazilska nogometna legenda Adriano

1/7

Adriano je bio bez majice i pio pivo koje je uzeo iz uličnog bara u faveli Rio de Janeira dok je sjedao na motocikl. A snimka, koja je uvelike kružila društvenim mrežama, navela je navijače da se zabrinu za bivšeg napadača. Na platformi X jedan je simpatizer napisao: 'Ovo je posljednja javna fotografija Adriana Leitea koja je viđena. Zabavlja se i pije u faveli. Kakva velika šteta.'

 

 

U međuvremenu, Footy Gazzetta se tada oglasila, rekavši: 'Sjećate se brazilskog napadača Adriana? Evo ga pijanog na motoru u faveli Rio de Janeira. Jedna od najluđih nogometnih priča ikada.'

VEZANI ČLANCI:

Španjolske novine Marca pisale su da Adriano 'sada živi život u tami' nakon što su njegova karijera i život krenuli nizbrdo. Između 2004. i 2006. godine Adriano je bio apsolutno nezaustavljiv na travnjaku i izgledao je kao pravi nasljednik legendarnog Ronalda Nazarija. Njegov siloviti udarac, veličanstven prvi dodir i sjajna sposobnost driblinga učinili su ga posebnim napadačem i zauzeo je šesto mjesto na ljestvici u izboru za Ballon d'Or 2004. godine.

Nažalost, problemi izvan terena i nezdrav način života kulminirali su velikim padom Adriana. 

Komentara 3

JO
JOZO
14:16 08.04.2024.

Ako pije pivo to i nije tako strašno. Barton R. je pio dvije boce viskija dnevno i išao na snimanja i bio i ostao legenda.

MI
mikimouse12
11:29 08.04.2024.

koliko ja vidim zivi u hotelu kojeg placa 10 tisuca funti i cak je imao i dve partnerice isto vremeno. Tak da nije to tak lose

LU
Luftbalons
11:41 08.04.2024.

u RH svi portali svakog ex nazivaju "legenda"..svašta...legenda ima značenje nešto drugo, a bivši nogometaš, makar i bio odličan, ne znači legenda...ali to je "znanje novinara" danas..legenda, legenda i legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije