Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANKROTIRAO JE

Legendi su osobna tragedija i žene upropastile život. Vratio se na teren i postao predmet izrugivanja

ITA, Coppa Italia, Inter Mailand vs AC Milan
EXPA/ laPresse/ Spada
03.12.2023.
u 16:21

Nedavno se vratio na nogometni teren i postao predmet ismijavanja, pojavio se na revijalnoj utakmici, a na društvenim mrežama navijači su pisali da je tužno gledati nekad jednog od najkvalitetnijih napada na svijetu kako je nemoćan.

Legendarni brazilski nogometaš Adriano bio je jedan od najboljih napadača na svijetu dok se aktivno bavio profesionalnim sportom te nastupao za talijanske prvoligaše Inter i Parmu. Međutim, poslije smrti oca odao se alkoholu, i to mu je u velikom dijelu uništilo inaće vrlo dobru karijeru.

Nedavno se vratio na nogometni teren i postao predmet ismijavanja, pojavio se na revijalnoj utakmici, a na društvenim mrežama navijači su pisali da je tužno gledati nekad jednog od najkvalitetnijih napada na svijetu kako je nemoćan. Adriano je briljirao u milanskom Interu, ali po medijima se šuškalo da ga je nesportski život potpuno upropastio. Lude zabave prepune alkohola i droge, hrpa žena - nisu dobro utjecale na Adriana i počeo je kopniti. 

GALERIJA Kladionice podcjenjuju vatrene i predviđaju im treće mjesto u grupi

ITA, Coppa Italia, Inter Mailand vs AC Milan
1/14

Sve se promijenilo kada je njegov otac Almir doživio srčani udar i preminuo, Adriano od tada više nije bio isti i trebalo mu je dugo vremena da preboli očevu smrt. Potpuno se odao alkoholu...

- Smrt mog oca me je uništila. Stalno sam bio pijan. Izolirao sam se, vidio sam se u Italiji sam, tužan i depresivan i počeo sam piti. Dolazio sam pijan na trening pa bi me odveli na spavanje, a onda bi prijavili da sam povrijeđen. Znam da sam jako patio kad mi je otac umro, a bio sam sretan samo kad sam bio pijan i pio sam sve: viski, vino, votku, pivo. Puno piva. Ionako nisam mogao prestati i morao sam otići Inter. Shvatio sam da su problem ljudi oko mene koji su me vodili na zabave gdje je bilo žena i alkohola. Nisam razmišljao ni o čemu drugom. Vratio sam se u Brazil odrekao sam se milijuna, ali sam uspio naći sreću opet - rekao je Adriano, prenosi The Sun. 

Nakon luksuznih vila i silnih milijuna, vratio se živjeti u favelu s majkom nakon što je bankrotirao. 

 

 

Komentara 1

RE
Realfeel
17:59 03.12.2023.

Da vratio se baš u favelu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije