Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL!

VIDEO Bio je na vrhu, a sada uhićen zbog švercanja droge 'teške' 1,6 mil. $ u svijećama

screenshot/youtube/NSWPoliceForce
16.02.2021.
u 11:17

Njegova "ekipa" sada je švercala metamfetamine koji su bili skriveni u svijećama, a njihova vrijednost procijenjena je na nevjerojatnih 1,6 milijun dolara.

Bivši australski plivač Scott MIller (45) optužen je da je predvodio "narko klan" koji je švercao metamfetamin, javlja BBC.

MIller je uhićen u utorak u svojoj kući u Australiji.

Australska javnost je u potpunom šoku, iako ovo nije prvi put da je poznati bivši sportaš u središtu skandala zbog droge. Naime, Scott je ranije bio uhvaćen s marihuanom.

Njegova "ekipa" sada je švercala metamfetamine koji su bili skriveni u svijećama, a njihova vrijednost procijenjena je na nevjerojatnih 1,6 milijun dolara.

Uhićena su još dva suradnika bivšeg olimpijca iz Australije, a kod njih je pronađen kilogram heroina i novac.

Scott je označen kao šef ove kriminalne ekipe.

POGLEDAJTE VIDEO:

MIller je imao izuzetno uspješnu sportsku karijeru. Na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine osvojio je srebrnu i brončanu medalju, a bio je i svjetski prvak u "leptir" kategoriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije