Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEŽITE LJUDI...

VIDEO Beč gori: Hrvatski navijači okupirali grad, ori se pjesma

Hrvatski navijači
Foto: Željko Janković
1/4
25.09.2022.
u 17:33

Na ulicama Beča tisuće su hrvatskih navijača koji su nekoliko sati uoči utakmice napravili sjajnu atmosferu. "Bježite ljudi, bježite iz grada", ori se Bečom. Pogledajte video.

Hrvatska i Austrija večeras od 20:45 u Beču igraju susret Lige nacija.  Na legendarnom stadionu Ernest Happel koji navijači pamte po drami i suzama 2008. protiv Turske večeras vatreni imaju priliku po prvi puta izboriti završnicu Lige nacija.y

A podrške Hrvatskoj neće nedostajati - na stadionu se očekuje oko 20 tisuća naših navijača. Službeni sektor za naše navijače broji 2700 mjesta, ali kako nam je Beč blizu, Hrvata će biti puno i na svim tribinama. Mnogo naših ljudi i živi u Austriji i njoj susjednima Njemačkoj i Švicarskoj pa su odlučili doći.

Na ulicama Beča tisuće su hrvatskih navijača koji su nekoliko sati uoči utakmice napravili sjajnu atmosferu. "Bježite ljudi, bježite iz grada", ori se Bečom. Pogledajte video.

Iz Hrvatske je organiziran i poseban navijački vlak koji je krenuo iz Zagreba s Glavnog kolodvora u nedjelju u osam sati i stigao u Beč.

Vatreni bi večeras pobjedom nad domaćinom potvrdili plasman na završni turnir, a remi, pa čak i poraz odgovarao bi nam ako Danska ne bi pobijedila Francusku na svome Parkenu u Kopenhagenu.

>> Pogledajte još jedan video iz Beča

 

Komentara 10

WC
wolf_cro
18:00 25.09.2022.

Nema kalkuliranja. Samo pobjeda!

JE
Jesi
18:54 25.09.2022.

Lucio2, pratim te već neko vrijeme, izgleda da te nešto muci. Nije lako biti iz miješanog braka, ali bit će bolje neko viće.

KO
koraknaprijed
19:38 25.09.2022.

Beč,drugi glavni grad Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije