Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf Astane

Vida igrao u pobjedi kijevskog Dinama, remi Nice i Ajaxa

Nice - Ajax
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
26.07.2017.
u 23:12

Nice je na Azurnoj obali povela golom Maria Balotellia (32), a za prošlogodišnjeg finalistu Europske lige izjednačio je Donny van de Beek (49)

U najzanimljivijim dvobojima prvih susreta 3.pretkola Lige prvaka  Nice i Ajax su odigrali 1:1, dok Celtic kod kuće nije uspio pobijediti Rosenborg (0:0).  

Nice je na Azurnoj obali povela golom Maria Balotellia (32), a za prošlogodišnjeg finalistu Europske lige izjednačio je Donny van de Beek (49). U Glasgowu nije bilo pogodaka, a hrvatski branič Jozo Šimunović odigrao je cijeli susret za Škote. 

Nice - Ajax
1/16

Najveće iznenađenje napravio je kazahstanski prvak Astana koja je s 3:1 kod kuće pobijedila poljskog prvaka Legiju.

Dinamo je u Kijevu također s 3:1 slavio protiv Young Boysa, a cijelu utakmicu za Ukrajince odigrao je Vida. Izraelski prvak Hapoel Beer Sheva je s 2:0 nadigrao bugarski Ludogorec, a slovenski Maribor kod kuće protiv islandskog FH-a s 1:0 golom Tavaresa (54). 

Rezultati: Salzburg  - RIJEKA 1:1

DInamo Kijev  - Young Boys 3:1

Astana - Legia Varšava  3:1

Hapoel Beer Sheva - Ludogorec 2:0

Viitorul Constanta - APOEL 1:0

Maribor - Hafnarfjordur/ISL 1:0

Celtic - Rosenborg 0:0

Nice - Ajax 1:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije