Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Mladi Hrvat Ante Jeličić (26) postao izbornik Australije

09.08.2017.
u 08:15

– Život me naučio da ono što radiš s ljubavlju i žarom je pravi put u životu. Zato sam siguran u ovaj novi životni izazov.

Hrvatski trener Ante Jeličić Bellezza s 26 godina postao je najmlađi izbornik rukometne reprezentacije Australije, koja je po IHF-ovu rankingu trenutačno 36. reprezentacija svijeta. Australsku reprezentaciju u siječnju sljedeće godine očekuje Azijski kup, gdje će pokušati izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u rukometu, koje će se održati u Danskoj i Njemačkoj.

– Život me naučio da ono što radiš s ljubavlju i žarom je pravi put u životu. Zato sam siguran u ovaj novi životni izazov. Rukomet je uvijek bio moja ljubav i strast i vjerujem da taj svoj žar mogu prenijeti i na mlade te da zajedno možemo ostvariti zavidne rezultate u rukometu – rekao je Ante.

Mladi Hvaranin rođen je u Splitu, a široj je javnosti postao poznat zahvaljujući svom romanu “Ljubavna molitva”.

Njegov je literarni prvijenac, nakon zapaženog uspjeha u SAD-u, naišao na izvrsne reakcije i u domovini. Završio je studij sportskog menadžementa, a i kapetan je malonogometnog kluba HoNoLuLu iz Hvara. 

Komentara 1

VO
Volimrukomet
19:21 09.08.2017.

Strasna vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije