Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona odbila Cedevitu

Veljko Mršić kaznio igrače treningom u ranu zoru!

Veljko Mršić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
16.01.2016.
u 10:57

Cedevita ponudila Ciboni da joj isplati postotak od prodaje (spominju se svote od 230.000 eura do 350.000 dolara), kada Zubac bude išao u NBA, što u Savskoj nisu prihvatili jer njima novac treba odmah i pregovori su tu stali.

Povjerenik HKS-a još jednom je odgodio svoju odluku o prijelazu Zubca iz Cibone u Cedevitu, u Beogradu se odvijala maratonska skupština ABA lige, a cedevitaši su u Malagi imali trening u ranu zoru.

- Nije to bio kazneni nego regeneracijski trening. Jest bilo je to u 6 i 15, no kada smo vidjeli da je temperatura 16 stupnjeva trčkarali smo i istezali se uz more. Da se dečki razbude za doručak i put za Zagreb - objašnjavao je trener Veljko Mršić.

U Beogradu su se pak tresla brda, a rodilo se nije ništa. Po riječima direktora ABA lige Kreše Novosela bila je to vrlo civilizirana sjednica od četiri i pol sata na kojoj srpski klubovi nisu ucjenjivali istupanjem iz lige već je dogovoreno da, po Srbima sporni, Slovenac Aleš Kamnikar ostaje povjerenik za suđenje do kraja sezone.

Sjednica skupštine klubova ABA lige bila je prilika i da čelnici Cibone i Cedevite još jednom porazgovaraju oko odštete za Ivicu Zubca. A njemu je Cibona odbila izdati ispisnicu pa je sve prepušteno u ruke HKS-ova povjerenika Dražena Jendriša.

Iz hrvatskog prvaka ponudili su Ciboni da joj isplate postotak od prodaje (spominju se svote od 230.000 eura do 350.000 dolara), kada Zubac bude išao u NBA, što u Savskoj nisu prihvatili jer njima novac treba odmah i pregovori su tu stali. U međuvremenu u tu priču uključio se čak i predsjednik HKS-a Ivan Šuker, valjda u želji da vuk bude sit, a ovce na broju, no zasad mu to ne ide od ruke.

A kada Jendriš donese odluku onda će se razočarana strana žaliti i sve će otići najprije na HKS-ovu arbitražu, a potom i na Fibu gdje i jedni i drugi mogu jako puno izgubiti. Cedevita igrača, a Cibona novce koji joj se sada nude.

>>Cedevita kod Unicaje pretrpjela neugodan poraz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije